The Bachelor 2: Συγκινήθηκε ο Αλέξης Παππάς με την αποκάλυψη της Έλενας

«Δεν αξίζει να είσαι μόνη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Συγκινήθηκε ο Αλέξης Παππάς με την αποκάλυψη της Έλενας

Μετά από το ομαδικό ραντεβού που είχαν μαζί με τον Αλέξη Παππά τα κορίτσια του The Bachelor 2, η Έλενα ήταν εκείνη η οποία στάθηκε αρκετά τυχερή καθώς είχε την ευκαιρία να πάει σε ένα άκρως ρομαντικό ραντεβού με τον Bachelor.

Όσο περνούν οι ημέρες ο ανταγωνισμός "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο ανάμεσα στα κορίτσια καθώς όλες θέλουν να γνωρίσουν ακόμη περισσότερο τον Αλέξη Παππά. Μεταξύ άλλων, η Έλενα προχώρησε σε μια εξομολόγηση που τον "άγγιξε".

Οι δηλώσεις της Έλενας στο The Bachelor 2

«Έχω και μια αθέατη πλευρά που δεν τη δείχνω εύκολα. Την τελευταία φορά που την έδειξα είχα στεναχωρηθεί και με έχουν πληγώσει πάρα πολύ. Στις δύσκολες στιγμές μου δεν μου έχουν σταθεί. Περίμενα ένα χέρι δίπλα μου να με κρατήσει, να με στηρίξει να μου πει: Εδώ είμαι για σένα», είπε με παράπονο.

«Κάνω τα κορίτσια να περνάνε καλά με αυτά που λέω και κάνω και χαίρομαι που περνάνε καλά, αλλά παρόλα αυτά, άνθρωπος είμαι, έχω κι εγώ τις δύσκολές μου στιγμές, έτσι δεν είναι;»

Ο Αλέξης Παππάς παρακολούθησε συγκινημένος την Έλενα λέγοντάς της: «Δεν αξίζει σε σένα να είσαι μόνη σου γιατί έχεις ένα μαγικό ραβδάκι μέσα σου, το βγάζεις και κάνει όλο τον κόσμο χαρούμενο. Αξίζεις όλες τις αγκαλιές του κόσμου. Να μου λες όμως κάτι τέτοιο με ρίχνει από τα σύννεφα».

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.