Γη της Ελιάς: Στιγμές αγωνίας για τη Μυρτάλη - Η υγεία της επιδεινώνεται

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (22/11) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Στιγμές αγωνίας για τη Μυρτάλη - Η υγεία της επιδεινώνεται

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας την ώρα που η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος, η υγεία της Μυρτάλης επιδεινώνεται και η Αντιγόνη επιμένει πως πρέπει να πάει άμεσα στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Επεισόδια 81+82 (Δευτέρα 22 Νοεμβρίου)

Ο Λυκούργος κι ο Στέφανος προσπαθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του. Ο Φίλιππος μετά την αποφυλάκισή του εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Ο Ιάκωβος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία, αλλά εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στάθη.

Την ίδια ώρα η Αρετή συναινεί με το θέμα του χειρουργείου και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση σε μια εβδομάδα. Η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της, ενώ ο Σάββας τη διαβεβαιώνει πως θα μαζέψει το ποσό έγκαιρα. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ειδοποιεί εκ νέου την Αντιγόνη.

Η Άννα ξεκινά να δουλεύει στο καφενείο του Πότη, απογοητεύεται όμως όταν καταλαβαίνει πόσα χρήματα θα βγάζει. Η υγεία της Μυρτάλης επιδεινώνεται και η Αντιγόνη την πιέζει να πάνε στο νοσοκομείο. Ο Ισίδωρος στέλνει ένα δώρο στην Αντιγόνη, η οποία ξαφνιάζεται αρκετά μόλις το παραλαμβάνει. Η Άννα εκβιάζει τον Δημήτρη έχοντας αποδείξεις στα χέρια της και καταφέρνει να του πάρει ένα ποσό από αυτά που της έκλεψε, μέσω της Λένας.

Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα, με τον Λυκούργο να διαφωνεί κάθετα και με τον Σάββα να την πιέζει να το κάνει!

Η Μυρτάλη φτάνει στα όρια της αυτοκτονίας - Ο άνδρας που την καταστρέφει

H ζωή της Μυρτάλης φαίνεται να έχει αρχίσει να κυλάει όμορφα στην σειρά Γη της Ελιάς. Η κοπέλα είναι ξανά με τον Στέφανο, η σχέση της με την Αρετή όπως θα δούμε φτιάχνει και επαγγελματικά ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο και επικερδές. Οπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ευτυχία της. Ομως ο εφιάλτης που λέγεται Αλέξης επιστρέφει και θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτήν..

Από το TV24

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, αφού, όπως τη διαβεβαιώνουν τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί, είναι έτοιμος να φύγει από την ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα ο Αλέξης της εξομολογείται κάτι πολύ ευχάριστο: «Εχω γνωρίσει μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ. Τη γνώρισα εδώ. Ηρθε να δει κάποιον δικό της και γνωριστήκαμε», της λέει.

Ωστόσο ο Αλέξης δεν της λέει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι η κοπέλα για την οποία της μιλάει είναι σχεδόν ίδια εμφανισιακά με τη Μυρτάλη. Και μόνο που τη θυμίζει ήταν αρκετό για να την ερωτευτεί. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική. Η γυναίκα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του γιου της στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Αλέξης δείχνει ένα νέο πρόσωπο σαν να έχει γιατρευτεί από τις εμμονές του.

Μάλιστα με τη Μάρθα, την κοπέλα που γνώρισε στην κλινική, αρχίζουν να κάνουν σχέση. Οι μέρες κυλούν κανονικά για το νέο ζευγάρι και μάλιστα η Μάρθα δείχνει να τον θέλει πολύ, κάτι που παρατηρεί η Μαργαρίτα και είναι ενθουσιασμένη, που επιτέλους το παιδί της έχει κάνει μια κανονική σχέση και δείχνει καλά μέσα σ’ αυτήν. Πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα και ειδικά τη Μυρτάλη. Ωστόσο ένα γεγονός θα είναι ανατρεπτικό τόσο για τον Αλέξη όσο και για τη Μυρτάλη. Ενώ, να σημειώσουμε πως το trailer του επεισοδίου της Κυριακής 21/11 έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Η Γη της Ελιάς Αυτοκτονία Μυρτάλη

Μια τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή για να υποτροπιάσει και η Μυρτάλη να εισβάλλει και πάλι στη σκέψη του. Λίγο μετά ο Αλέξης - του οποίου ο πατέρας έχει καρκίνο στην πραγματικότητα - ζητάει από τη Μάρθα να χωρίσουν.

Η κοπέλα, παρότι τον αγαπάει, δέχεται με βαριά καρδιά και ο Αλέξης αρχίζει ένα ανελέητο κυνηγητό στη Μυρτάλη. Οπως θα δούμε, θα συμβούν ακραία πράγματα. Ο Αλέξης θα γίνει ακόμα πιο πολύ επιθετικός και μπροστά σ’ αυτά που έχει να κάνει στη Μυρτάλη, η απαγωγή δεν είναι τίποτα. Θα φτάσει σε τέτοιο τραγικό σημείο, που η κοπέλα ίσως φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας.