Big Brother 2: "Δε με καταλαβαίνετε, είχα δίκιο που δεν σας μίλησα" - Χαμός μεταξύ Άννας και Μαίρης

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Αρκετά συναισθήματα τρέφει η Άννα για τον Νίκο, από τις πρώτες μέρες της άφιξης της στο σπίτι του Big Brother, ωστόσο δεν τα έχει αποκαλύψει σε κανέναν και κυρίως σε εκείνον.

Παρόλα αυτά, τα συναισθήματα αυτά φαίνεται πως δεν έχουν ανταπόκριση, μιας και ο Νίκος έρχεται κάθε μέρα ολοένα και πιο κοντά με την Ευδοκία. Μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν να κοιμηθούν και μαζί, κάτι που την πλήγωσε αρκετά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Όταν η Μαίρη και η Μαρία την ρώτησαν τι συμβαίνει, εκείνη δεν θέλησε να μοιραστεί μαζί τους τίποτα. Ωστόσο, μετά από μερικά γεγονότα, η Μαίρη "έκρινε" την Άννα, με την δεύτερη να ξεσπά εναντίον της και να τονίζει πως δεν την καταλαβαίνει και πως έχει δίκιο που δεν της λέει τίποτα.

Ο τσακωμός Άννας - Μαίρη στο Big Brother 2

Αναβρασμός με το ροζ βίντεο - Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η παραγωγή του Big Brother καθώς και ο ΣΚΑΪ καθώς εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως διέρρευσαν δύο ροζ βίντεο παικτών του ριάλιτι που συνουσιάζονται στο μπάνιο από άτομα της παραγωγής.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.