Σασμός: Πολύ δύσκολες ώρες για την Σεμίνα

Οι σημερινές 16/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Πολύ δύσκολες ώρες για την Σεμίνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό, αλλά και στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής επιτυχημένης σειράς Σασμός. Πολύ δύσκολα θα περάσει η Σεμίνα με τις αποκαλύψεις που θα γίνουν, αλλά και ο Πέτρος.

Οι 16/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 61

Οι αποκαλύψεις έρχονται η μια πάνω στην άλλη, καθώς οι κρυφοί έρωτες και οι πληγές που έχουν ανοίξει ταλανίζουν για μία ακόμα φορά το χωριό. Ο Άγγελος εξομολογείται στον Αστέρη τα συναισθήματά του για τη Στέλλα και αποκαλύπτει σε εκείνη την πραγματική του ταυτότητα! Ο εκβιασμός του Διονύση από την άλλη φέρνει τη Σεμίνα σε αδιέξοδο, όσο ο Πέτρος, σπρωγμένος από τη Θοδώρα, αρχίζει πια να ερευνά το σκοτεινό παρελθόν της…

Τι θα αποκαλυφθεί όταν ο Πέτρος συναντηθεί με τη μητέρα και τον πατριό της; Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η Σεμίνα; - Εμείς το γνωρίζουμε όμως. Ο τσακωμός του με τη Τζένη οδηγεί, όμως, και το Νικηφόρο πίσω στο χωριό, την ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική κάνουν έρωτα.

Ποια θα είναι η κατάληξη του Πετρή;

«Είναι μακάβριος ο σασμός. Ακούσαμε ιστορίες που είναι ανατριχιαστικές. Φυγαδεύανε κόσμο στο εξωτερικό για να μην σκοτωθούν. Φοβόμασταν μην ενοχλήσουμε κάποιους επειδή είναι βαρύ θέμα ο σασμός μην πληγωθούν.

Ήθελε τρομερούς ελιγμούς ώστε να μην προσβάλλουν κανέναν. Εμείς δείχνουμε μια άλλη οπτική επειδή είναι ευαίσθητα τα θέματα.

Έκανα πολλά δοκιμαστικά μέχρι να με πάρουν στον Σασμό. Συνδέθηκα με τον ρόλο του Πετρή και στεναχωρέθηκα όταν μου πρότειναν κάτι άλλο. Έδειξα το ενδιαφέρον μου το κατάλαβα και επικεντρωθήκαμε εκεί.

Για το spoiler ότι ο Πετρής θα σκοτωθεί από τον Αστέρη δε ξέρω. Μέχρι εκεί που έχουμε δεν έχουμε δεν έχει γραφτεί. Έτσι πάει στο βιβλίο. Θα γίνει, δε θα γίνει; Την ανακάτεψε η σειρά την τράπουλα από το βιβλίο».