Ήλιος: Ο Χρήστος και ο Δημήτρης καταστρώνουν σχέδιο διαφυγής της Δάφνης

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό (17/12) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος: Ο Χρήστος και ο Δημήτρης καταστρώνουν σχέδιο διαφυγής της Δάφνης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 17/12 επεισόδιο του Ήλιου, καθώς ο Χρήστος και ο Δημήτρης, με τη βοήθεια του Νικήτα, καταστρώνουν σχέδιο διαφυγής της Δάφνης που έχει μπει στο στόχαστρο του Διοικητή ενώ σε λίγες μέρες πρόκειται να δούμε την Αλίκη να μπαίνει στο στόχαστρο του διοικητή.

Οι αποψινές 17/12 εξελίξεις του Ήλιου

Επεισόδιο 70

Η Αλίκη δέχεται την επίσκεψη της δικηγόρου του εργοστασίου, η οποία προσπαθεί να τη δωροδοκήσει για να πάψει να ασχολείται με την μόλυνση του νερού του ποταμού.

Όταν η Αλίκη αρνείται, εκείνη αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να την σταματήσουν. Η σχέση του Ιάσονα με τη μητέρα του δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά, όταν η Ελπίδα τού ανακοινώνει πως η υπηρεσία την καλεί πίσω στην Αθήνα και είναι υποχρεωμένη να φύγει.

Ο Στέφανος εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Η Αθηνά δηλώνει στον Πέρη πως δεν θα αφήσει την υπόθεσή του. Η Αλίκη προχωράει μόνη της σε καταγγελία κατά του εργοστασίου, αφού κάποιοι από τους κτηνοτρόφους του χωριού φοβούνται και κάποιοι έχουν εξαγοραστεί από την εταιρία…

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο (71)

Η έρευνα που ξεκινά γίνεται αγκάθι. Η δικηγόρος του εργοστασίου απειλεί την Αλίκη με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο για να σταματήσει την έρευνα., αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός. Η Λήδα από την άλλη ανησυχεί για την υγεία του Χάρη αφού οι μέρες παιρνούν και τα Χρήματα για την θεραπεία δεν έχουν βρεθεί.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση καθώς φοβάται για την Αλίκη, αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός.

Ο Ιάσωνας φιλοξενείται στο σπίτι της Αλίκης.