Φάρμα highlights 27/12: Τα ακατάλληλα πλάνα παικτών και η οικειοθελής αποχώρηση

Τα πάνω κάτω στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα highlights 27/12: Τα ακατάλληλα πλάνα παικτών και η οικειοθελής αποχώρηση

Μπορεί στο Survivor, που παίζει απέναντί από τον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας 28/12 να παρακολουθήσαμε μόνο τσακωμούς, η Φάρμα όμως, χάρισε στους τηλεθεατές πολύ...ωραία πλάνα!

Βέβαια, πέρα από τους παίκτες που είδαμε να κυλιούνται στα κόκκινα σεντόνια υπήρχε και μια ανατροπή! Ποιος αποχώρησε οικειοθελώς;

Τι συνέβη στο χθεσινό 27/12 επεισόδιο της Φάρμας

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού

Την ανάδειξη του νέου αρχηγού της εβδομάδας παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (27/12) επεισόδιο της Φάρμας 2, το όνομα του οποίο όρισε η Μαίρη Μηλιαρέση κατά την αποχώρησή της.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εμφανίστηκε στο σπίτι και συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στο τραπέζι, προκειμένου να τους διαβάσει το γράμμα που άφησε η Μαίρη πριν φύγει αλλά και να ανακοινώσει το άτομο που θα αναλάβει αυτήν την εβδομάδα την αρχηγεία.

Το άτομο λοιπόν αυτό ήταν η Αθανασία Τσουμελέκα!

Τα τρυφερά φιλιά μεταξύ Αγγελικής Ηλιάδη και Γρηγόρη - «Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό»

Τα τρυφερά φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Αναστασιάδηκάτω από την κουβέρτα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (27/12) επεισόδιο της Φάρμας, που έχουν ωστόσο προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Η γνωστή τραγουδίστρια από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είχε δηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον για τον συμπαίκτη της και όπως φαίνεται το ενδιαφέρον αυτό ήταν αμοιβαίο.

Μετά τα τρυφερά τετ α τετ τους, η Αγγελική Ηλιάδη, φανερά ενθουσιασμένη από το πως τελικά εξελίχθκε η μεταξύ τους σχέση, ανέφερε στην Σάσα Μπάστα: «Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ναι πως με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πιο κοντά, και είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο, αναπάντεχο θα έλεγα και εντάξει νιώθουμε πολύ ωραία».

Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε οικειοθελώς - «Το έκρυψα και ζητώ συγγνώμη»

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στον αχυρώνα. Τότε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε.. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε», με την ομάδα να τον χειροκροτεί.

Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ασυλία

Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (27/12) επεισόδιο της Φάρμας, λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού αυτής της εβδομάδας.

Μετά το ομαδικό αγώνισμα οι παίκτες που διακρίθηκαν στην επόμενη διαδικασία ήταν οι παίκτες από την ομάδα της Νίκης Χαντσαρίδου, οι οποίοι έπαιξαν ένα quiz γνώσεων με θέμα την Φάρμα.

Τελικά, η παίκτρια που κατάφερε να δώσει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις ήταν η αρχηγός της ομάδας, η Νίκη Χαντσαρίσου, η οποία κέρδισε την ασυλία και έτσι δεν κινδυνεύει να αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα.