Φάρμα 2: Η Αθανασία "έσκισε" με το γάντι Ηλιάδη - Αναστασιάδη - «Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Η Αθανασία

Πριν από λίγο προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο της Φάρμας, όπου μεταξύ άλλων είδαμε την ανακοίνωση της Σάσας Μπάστα για τον ποιο παίκτη αποφάσισε να βάλει αρχηγό στο σπίτι. Ωστόσο, η Αθανασία φάνηκε να μην χάρηκε ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Έτσι, η ίδια «πετσόκοψε» την Αγγελική Ηλιάδη η οποία αναδείχθηκε αρχηγός, στον Βασίλη και τον Αστρινό όπου δεν άφησε τίποτα για τίποτα ασχολίαστο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν πήγε να πάρει νερά η Αγγελική και αντί να σηκωθεί ο μαλ@κ@ς να πάει να πάρει τα νερά από την Αγγελική. Πήγα εγώ να τα πάρω. Ρε πουλάκι μου, είναι γκόμενα του… Πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις τέτοια γκόμενα».

Οι δηλώσεις της Αθανασίας στην Φάρμα 2

Η Αθανασία Τσουμελέκα έβαλε σε φόρμα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Το αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας 2», τα είχε για άλλη μια φορά όλα καθώς οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν έλειψαν. Μάλιστα, από μέρα σε μέρα αναμένεται να δούμε καινούργιες αφίξεις στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πριν από λίγο είδαμε την Αθανασία Τσουμελέκα να κάνει κοιλιακούς και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να της ζητάει να κάνουν μαζί. Έτσι και έγινε, με την Αθανασία να του δείχνει την άσκηση και εκείνος να τα καταφέρνει πολύ καλά.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει λίγο αργότερα πως μέχρι και τα 65 του χρόνια έκανε έντονη γυμναστική, ωστόσο ένας τραυματισμός αργότερα τον ανάγκασε να σταματήσει.

Η γυμναστική του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Φάρμα 2