Μόλις χθες: Ο Σπύρος θα αναστατωθεί μόλις μάθει για την επιστροφή του Στέφανου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 14/01

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Ο Σπύρος θα αναστατωθεί μόλις μάθει για την επιστροφή του Στέφανου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ΣΚΑΙ «Μόλις Χθες», βέβαια τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Ωστόσο, σήμερα αναμένεται να δούμε ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (14/01) στην σειρά «Μόλις Χθες»

Πολύ σύντομα όμως θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας τις κατηγορίες εναντίον του Στάθη. Η Μαρία, όσο θυμωμένη και να είναι με τον Αντώνη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ένοχος για τον φόνο του Αλέξανδρου, πολύ περισσότερο και της Νόρας κι έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη.

Η Λουίζα παίρνει θετικές απαντήσεις για την βιωσιμότητα του Ιταλικού Ομίλου που σκέφτεται να αγοράσει και αποφασίζει να το προχωρήσει, χωρίς να ξέρει ότι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα του Σπύρου.

Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να τα βρει και πάλι με τη Χριστίνα, αλλά αυτά που χωρίζουν τις οικογένειες τους, θα μπούνε ξανά εμπόδιο στη σχέση τους.

Ο Μιχάλης βρίσκει ένα καινούργιο χώρο για να προχωρήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια κι η Έλενα χαίρεται, μέχρι που βλέπει το μήνυμα της Λουίζας στον Μιχάλη. Η Λήδα, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Άλκης έχει σχέση με την Κορίνα, αποφασίζει να μην φύγει από το νησί, όπως εκείνος της ζητά, αλλά να μείνει και να τον διεκδικήσει.

Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται, ξέροντας ότι θα αποκαλυφθούν μυστικά που θεωρούσε θαμμένα για χρόνια.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Η Έλενα προειδοποιεί τη Λουίζα ότι εάν ξανασυναντήσει τον Μιχάλη θα της κάνει κακό. Ο Στέφανος φαίνεται να γοητεύεται από τη Μαρία και επιζητά την παρέα της. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Θάνο.

Η Λήδα δείχνει αποφασισμένη να κατακτήσει ξανά τον Άλκη και στέλνει μία φωτογραφία στην Κορίνα γράφοντάς της ότι είναι οικογένεια. Η Κορίνα σοκάρεται.

Ο εισαγγελέας αφήνει προσωρινά ελεύθερο τον Στάθη αλλά με περιοριστικά μέτρα αλλά ο Χρήστος και η Κέλλυ ανησυχούν ότι θα φυλακιστεί. Ο Αχιλλέας προσπαθεί για το καλύτερο. Η Άννα προσπαθεί να πείσει τον Ιάσονα να επιστρέψει στο σπίτι του γιατί έχει τα δικά της σχέδια.

Ο Στέφανος ζητά συμμαχία από τον Ορέστη κατά του Σπύρου. H ιταλική κυβέρνηση αποζημιώνει τον Μιχάλη για την άδικη φυλάκισή του και γίνεται ξαφνικά πλούσιος. Η Έλενα πιέζει να κάνουν ένα παιδί, αλλά εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις.