Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Χρήστος ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να κρύβεται στη Ρωσία

Όσα θα δούμε στο σημερινό 25/1 επεισόδιο της σειράς

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σκοτεινή Θάλασσα: Ο Χρήστος ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να κρύβεται στη Ρωσία

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 25/1 επεισόδιο της σειράς «Σκοτεινή Θάλασσα», μετά από την μεταφορά του Χρήστου στο νοσοκομείο εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε. Σήμερα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον Χρήστο να ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να βρίσκεται στην Ρωσία...

Όλες οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σκοτεινή Θάλασσα

Επεισόδιο 8

Τίτλος επεισοδίου: Γονίδια

Ο Χρήστος ερευνά το ενδεχόμενο η Άννα να κρύβεται στη Ρωσία όταν η Σμαρώ του αποκαλύπτει το ενδεχόμενο ύπαρξης εραστή. Η αναζήτηση του πιθανού τρίτου προσώπου τούς οδηγεί στα χνάρια ενός πρώην συναδέλφου τους στο εργαστήριο. Η Όλγα έρχεται σε σύγκρουση με τους εργάτες στο εργοστάσιο προσπαθώντας να τους πείσει να μην υποκύψουν στις απαιτήσεις της Ξένιας και του Ηρακλή. Η κρυφή σχέση της Ροδιάς και του Κωστή φτάνει σε αδιέξοδο καθώς αποκαλύπτονται νέα μυστικά σχετικά με την Άννα.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Επεισόδιο 9

Τίτλος επεισοδίου: Γενέθλια

Η Ροδιά εξαφανίζεται ανήμερα των γενεθλίων της. Η Όλγα και ο Σάββας την αναζητούν πανικόβλητοι, την ίδια στιγμή που ο Ζήσης, ο οποίος αποφυλακίστηκε με αναστολή, επιστρέφει αιφνίδια στο σπίτι. Η αλλαγή προσώπων στην περιφέρεια ανησυχεί τον Ηρακλή, ο οποίος φοβάται ότι αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για ελέγχους στις ιχθυοκαλλιέργειες της εταιρείας. Μην αντέχοντας άλλο το βάρος των μυστικών που κρατάει, ο Κωστής αποφασίζει να «γιορτάσει» τα δικά του γενέθλια κάνοντας μια επώδυνη εξομολόγηση στον Χρήστο.