Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί ανοιχτά το Δούκα

Μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί ανοιχτά το Δούκα

Την Πέμπτη 14/4 στο τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, οι ήρωες στο Διαφάνι βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί με τις αποφάσεις τους. Όπως θα δούμε η Ελένη παρά την κατάσταση της προχωρά σε μία παράτολμη απόφαση ενώ για τη Δρόσω το παρελθόν της χτυπά την πόρτα...

Τι θα δούμε απόψε 14/4 στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 100: Ο Κυριάκος ομολογεί στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε. Ο Λάμπρος προσπαθεί να ψαρέψει τον Θόδωρο Ξανθό αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί αλλά η μεταβίβαση έχει ήδη γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα. Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα που νιώθει εξευτελισμένη.

Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή αλλά η ασφάλεια ήδη ψάχνει στο χωριό. Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο Ντούνια που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό. Ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Πότε θα βγει στον αέρα το τελευταίο επεισόδιο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες στον τρίτο και τελευταίο κύκλο τους. Το μεγάλο φινάλε θα είναι λυτρωτικό και αποκαλύφθηκε πότε θα προβληθεί στον ΑΝΤ1. Στο Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Σαββιδάκης και μίλησε για όλα.

Τέλος Ιουνίου θα τελειώσουν τα γυρίσματα και αρχές Ιουλίου οι προβολές. Οι Άγριες Μέλισσες άφησαν πολλά δώρα στους τηλεθεατές αλλά και σε εμάς το καστ, τον σκηνοθέτη, τους τεχνικούς. Γίναμε όλοι σεναριογράφοι, συνάδελφοι ηθοποιοί και συνεργείο, μια μεγάλη οικογένεια. Πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά έπαιξαν τόσοι πολλοί ηθοποιοί και σημαντικοί του θεάτρου μας σε ένα καθημερινό σήριαλ. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα που πήρα από τις Μέλισσες ήταν μια ανέλπιστη χαρά. Για εμάς τους ηθοποιούς η αναγνωρισιμότητα για τη δουλειά μας είναι ένα τεράστιο δώρο.

Μου δόθηκε ένας ρόλος με καθαρή ματιά, ένας ρόλος που είπε πολλά για τον Χριστό μας και την Εκκλησία. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλά δώρα κι ευελπιστώ ότι θα έρθουν πολλά περισσότερα μέσα από αυτόν στο μέλλον. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η χαρά των τηλεθεατών μέσα σε δύο καραντίνες, συνδέθηκαν με την πανδημία. Μπορεί ο κόσμος, όταν μας έβλεπε στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ, να μη μας αγκάλιαζε, να μη μας φιλούσε από τον φόβο του κορονοϊού αλλά μας μιλούσε σαν να μας ήξερε, σαν να ζούσε στο Διαφάνι και μας έλεγε, όπως στις γειτονιές και στα χωριά καλημέρα, καλησπέρα με τα ονόματά μας.

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες Κωστής Σαββιδάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος να προδοθεί το φινάλε της σειράς, υπάρχει η σκέψη να γραφτούν δύο επεισόδια για το φινάλε ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Το ένα σενάριο θέλει τον μικρό Σέργιο να εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε μεγαλύτερη ηλικία μετά τις σπουδές του στο Παρίσι και να εξιστορεί στο κορίτσι του στην πλατεία του Διαφανίου την ιστορία της οικογένειας του. Αυτή η εκδοχή είναι η επικρατέστερη μέχρι στιγμής αφού είναι και πιο κοντά στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος αποκάλυψε στον Σέργιο το μεγάλο μυστικό της ζωής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παππού του, Δούκα Σεβαστό. Το δεύτερο σενάριο θέλει η σειρά να τελειώνει το 1974 με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν ο καθένας από τη ζωή όχι μόνο αυτό που τουs αξίζει αλλά και ένα μάθημα ζωής.

Όμως όποιο και να είναι περιμένουμε τη συγγραφική ομάδα και το σκηνοθέτη να το αποφασίσουν.