Τούρτα της μαμάς: Οι ερωτικές περιπέτειες της Μαριλού και οι αντιδράσεις της οικογένειας

Όσα θα δούμε απόψε 28/4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τούρτα της μαμάς: Οι ερωτικές περιπέτειες της Μαριλού και οι αντιδράσεις της οικογένειας

Η πετυχημένη σειρά της Ερτ, Η Τούρτα της μαμάς, έχει φανατικό κοινό που περιμένει κάθε Πέμπτη να δει τις εξελίξεις πολύ ευχάριστα. Το σπίτι αυτό παρουσιάζει μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια, που παρά τα όσα μπορεί να της συμβεί στο τέλος καταλήγουν όλοι μαζί αγαπημένοι.

Μετά ειδικά την ξεχωριστή βραδιά της οικογένειας Βασίλαινα, τα ευτράπελα και τους εκλεκτούς καλεσμένους, την Πέμπτη του Πάσχα 28/4 αναμένεται να δούμε τα νέα φλέρτ της Μαριλού και τις αντιδράσεις γύρω από τα ερωτικά της.

Οι εξελίξεις για την Τούρτα της μαμάς την Πέμπτη 28/4

Έναν κύριο που γνώρισε τυχαία στο κέντρο της Αθήνας, τον Ιάσονα Ιάσονος (Άθως Αντωνίου), φέρνει κρυφά στο σπίτι η Μαριλού.

Ο ίδιος, δικηγόρος και παντρεμένος, φυσικά δεν θέλει δημοσιότητα, όπως βέβαια και η ίδια, αφού τον βλέπει κρυφά από το ταίρι της, τον Βάρσο. Όμως, όταν εμφανίζεται ο ντετέκτιβ Σπύρος Πετρίδης (Δημοσθένης Ξυλαρδιστός), τον οποίο έχει βάλει η γυναίκα του Ιάσονος για να δει αν την απατάει, τα γεγονότα παίρνουν αναπάντεχη τροπή.

Σπαρταριστές καταστάσεις, ανατροπές και αστείρευτο γέλιο στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που μεταδίδεται την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 22:00.

Εκπλήξεις ετοιμάζει στην οικογένεια η Μαριλού, αφού πάνω που πίστευαν πως έχει βρει το ταίρι της στον Βάρσο, φέρνει κρυφά έναν κύριο που γνώρισε τυχαία στο κέντρο της Αθήνας, τον Ιάσονα Ιάσονος.

Ο ίδιος, δικηγόρος και παντρεμένος, και φυσικά δεν θέλει να μάθει κανείς για τη συνάντησή του με τη Μαριλού, όπως βέβαια και η ίδια, αφού τον βλέπει κρυφά όταν ο Βάρσος λείπει.

Μια σειρά γεγονότων που δεν υπολόγιζε, όμως, συμβαίνουν, όταν εμφανίζεται ένας ντετέκτιβ, τον οποίο έχει βάλει η γυναίκα του Ιάσονος για να δει αν την απατάει, με αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα, αφού ο ίδιος παρουσιάζεται ως γιατρός για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη Μαριλού. Θα τον καταλάβουν οι υπόλοιποι;

Το πρώτο γκέι φιλί στην σειρά που συζητήθηκε

Το πρώτο γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της Μαμάς», παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/12) και μάλιστα είδε την απόλυτη αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εν λόγω φιλί το είδαμε μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών που ενσαρκώνουν ένα ανοιχτά ομόφυλο ζευγάρι που έχει την πλήρη αποδοχή της οικογένειάς του, δηλαδή τον στρατιωτικό Πάρι και τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και τότε ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!

Η συγκεκριμένη σκηνή αποθεώθηκε από τους χρήστες στα social media και δε στο Twitter!