Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Θα καταφέρουν ο Κανέλλος με τον παπά να φυγαδεύσουν τη Σύλβια;

Όσα θα δούμε στη σειρά την Δευτέρα 16/5

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Θα καταφέρουν ο Κανέλλος με τον παπά να φυγαδεύσουν τη Σύλβια;

Οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του κοινού Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/5. Έρχονται τα πάνω κάτω στους Πλατανιώτες και στην «Τρουφέξ».

Υπενθυμίζουμε πως στη σειρά έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πρόκειται για ένα πρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου, που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό μετά από τις κατηγορίες για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του) .

Οι εξελίξεις για τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο την Δευτέρα 16/5

Η αποστολή του παπά και του Κανέλλου, να απελευθερώσουν τη Σύλβια, δεν είναι τελικά καθόλου εύκολη υπόθεση και η Σύλβια, επίσης, δεν είναι καθόλου ζεν, όπως θέλει να πιστεύει.

Η Βαλέρια νιώθει πως, από στιγμή σε στιγμή, οι Πλατανιώτες θα μάθουν τι ρόλο βαράνε στο χωριό τους και θα τους πάρουν στο κατόπι, και κλείνει εισιτήρια για Ιταλία, αλλά ο Σάββας αρνείται να ακολουθήσει.

Η Μάρμω, πάλι, είναι πανευτυχής με την επιστροφή της Σύλβιας, σε αντίθεση με την Αγγέλα που βγάζει καπνούς.

Ο Κανέλλος βάζει μπροστά ένα νέο σχέδιο, με σκοπό τη διάσωση της Αλίκης αυτή τη φορά, με τη βοήθεια του Χάρη. Θα δεχτεί ο Πατρινός να συνεργαστεί με την αστυνομική αρχή μας, που θέλει να σώσει την πρώην αγαπημένη του από τη σύλληψη;

Συγκλονίζει ο Γιάννης Μόρτζος με την αποκάλυψή του για το πρόβλημα υγείας του

Το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5, στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Γιάννης Μόρτζος, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από την σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Ο ηθοποιός που έχει τοποθετηθεί και για τον Πέτρο Φιλιππίδη παλαιότερα, μίλησε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του σχετικά με την επέμβαση που παρά λίγο να του κοστίσει τη ζωή.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε ένα γιατρό τον κουνιάδο μου, ο οποίος είναι σωτήρας. Αυτός μας κατευθύνει τι θα κάνουμε. Του οφείλω κι εγώ πολλά γιατί με έσωσε. Εγώ έκανα bypass και κάτι πήγε στραβά στην επέμβαση. Έμεινα 35 ημέρες αναίσθητος. Ξύπνησα και δεν ήξερα τι γινόταν, ήμουν χαμένος. Στην εντατική που ήμουν έβλεπα να πεθαίνουν κάθε μέρα κι έλεγα με έφεραν κι εμένα για να πεθάνω. Είχα την εντύπωση ότι φεύγω, το σκεφτόμουν κι έλεγα κάτσε ακόμα λίγο. Μου έδινα κουράγιο.»

«Μου έμεινε από αυτό ότι τα πάντα είναι πολύ εφήμερα και φεύγουν. Εκεί δοκίμασα και την αντοχή του γάμου μου με την Γιούλη. 22 χρόνια μαζί αλλά αυτό ήταν μια δοκιμασία που σε πήγαινε αλλού. Καθόταν όλες αυτές τις ημέρες από πάνω και με πρόσεχε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μόρτζος.