Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Κοντιζάς - Η αναφορά για τον τελικό του MasterChef που δεν έγινε όπως έπρεπε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Κοντιζάς - Η αναφορά για τον τελικό του MasterChef που δεν έγινε όπως έπρεπε

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο MasterChef 6 καθώς όπως είδαμε πριν από λίγα λεπτά, στον τόπο του "εγκλήματος" ήρθαν ξανά παλιοί διαγωνιζόμενοι για μια τελευταία ομαδική δοκιμασία.

Βέβαια, σιγά σιγά το μαγειρικό ριάλιτι του STAR, πλησιάζει στην τελική ευθεία μιας και σε 4 επεισόδια από τώρα θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής ο οποίος θα φύγει με τα 50.000 ευρώ. Ωστόσο, κάτι που λίγοι παρατήρησαν ήταν και η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά σχετικά με τον τελικό του MasterChef 4.

Η σπάνια αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το MasterChef

Βαρθαλίτης και Γεωργίου

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ στο χθεσινό 7/6 επεισόδιο αναφέρθηκε για το ταξίδι στην Ιταλία όπου είδαμε την Καλλιόπη και τον Παναγιώτη να δυσκολεύονται αρκετά: «Το συγκεκριμένο ταξίδι το ετοιμάζαμε εδώ και 3 χρόνια. Μάλιστα ήταν για το ζευγάρι του τότε τελικού, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου. Λόγω πανδημίας όμως, δεν τα καταφέραμε».

Όπως φάνηκε ο Βαρθαλίτης, αλλά και ο Σταυρής ήταν οι δυο παίκτες όπου στάθηκαν αρκετά άτυχοι μιας και με αφορμή την πανδημία λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερική για μια αντίστοιχη δοκιμασία.

Τέλος τα ψέματα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6

Αφού ταξίδεψαν μέχρι την Τοσκάνη στο MasterChef 6 και δοκίμασαν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, αφού αντέγραψαν πιάτα βραβευμένων Ιταλών σεφ και περιηγήθηκαν σε χώρους που μόνο έμπνευση θα μπορούσαν να τους χαρίσουν για τη μετέπειτα πορεία τους, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για το μεγάλο τρόπαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα ακούσει το όνομά του ως νικητή του «MasterChef 6» είναι... διαβάστε το όνομα στο Tv-24.gr