Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: «Έχουμε κάνει ως ήρωες...» - Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κακούρη για το τέλος της σειράς

Ο Ακύλας ολοκληρώνει τον κύκλο του

Άγριες Μέλισσες: «Έχουμε κάνει ως ήρωες...» - Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κακούρη για το τέλος της σειράς
TV24 24.06.2022 09:59
Από Youweekly Team

Το πρωί της Παρασκευής 24/6 η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον Λεωνίδα Κακούρη, λίγο πριν το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» (δείτε εδώ το τέλος του Δούκα) και ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτές τις ημέρες οι ηθοποιοί γυρίζουν τις τελευταίες τους σκηνές.

Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Κακούρη για τις Άγριες Μέλισσες

«Γυρίζουμε τις τελευταίες σκηνές που είναι πολύ συγκινητικές και πολύ δύσκολες. Θα γυριστούν σε δύο ημέρες. Κλείνει ένας κύκλος πολύ ωραίος. Νομίζω ότι δικαίως κλείνει. Έχουμε κάνει ως ήρωες έναν κύκλο όλοι μας. Τελειώνουμε τα γυρίσματα με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίο τα αρχίσαμε» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε και για τα δύσκολα του επαγγέλματος: «Δεν έχουμε εύκολες σκηνές στις “Μέλισσες”. Το σώμα σου μετά από μία έντονη σκηνή, θα ανεβάσει σφυγμούς. Υπήρξε σκηνή που έκανα σχεδόν 2 λεπτά να συνέλθω από την ταχυπαλμία. Πώς θα παραστήσεις την έκρηξη, αν δεν εκραγείς;» δήλωσε.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για τις σκηνές που τον δυσκολεύουν στη σειρά

Ο δημοφιλής και υπερταλαντούχος Λεωνίδας Κακούρης, τον οποίο έχουμε συνδέσει με τον σκληρό και αιμοβόρο Δούκα Σεβαστό, έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών, και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ποιες σκηνές τον ζορίζουν περισσότερο στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Αντ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, που, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, ξεχωρίζει και για την αισθαντική φωνή του, διαβάζει παραμύθια για παιδιά, όπως την περίοδο της καραντίνας, για λογαριασμό του ΑΝΤ1, ενώ «ντύνει» με τη φωνή του πολλά διαφημιστικά. Ο ηθοποιός έχει έναν μοναδικό τρόπο να δίνει μια πιο ανθρώπινη διάσταση ακόμη και στους πιο σκληρούς χαρακτήρες. Πώς το καταφέρνει αυτό;

«Είναι απλό. Αυτοί βάζουν τη σκληρότητα κι εγώ τον άνθρωπο», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης, ενώ για το αν τον έχει κουράσει ο ρόλος του σκληρού Δούκα παραδέχεται πως «κάποιες φορές ναι, κυρίως όταν ασχολείται με τα οικονομικά. Πολλά λόγια».

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει...

Όπως αποκαλύπτει ο Λεωνίδας Κακούρης, τον ζορίζουν περισσότερο «οι σκηνές που έχουν κόσμο, όπως τραπεζώματα, δεξιώσεις και γάμοι, πράγμα που σημαίνει πολλές ώρες αναμονή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λεωνίδας Κακούρης: «Πιστεύω με έναν τρόπo...» - Η αλήθεια για το τέλος του «Δούκα» στις Άγριες Μέλισσες

«Θα κλάψετε πολύ, έχουν αρχίσει και...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης "ανοίγει" τα χαρτιά του για το φινάλε των Μελισσών

Share