«Θα κλάψετε πολύ, έχουν αρχίσει και...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης "ανοίγει" τα χαρτιά του για το φινάλε των Μελισσών

«Περίμενα κι εγώ με αγωνία πώς θα τελειώσει...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα κλάψετε πολύ, έχουν αρχίσει και...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα που θα κλείσει η αυλαία για τις Άγριες Μέλισσες και πράγματι τα επεισόδια όπως μας είπαν και οι ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους θα μας καθηλώσουν και θα μας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις. Ο «Δούκας Σεβαστός» λοιπόν ή αλλιώς Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για το πολυαναμενόμενο τέλος της σειράς και του ήρωα που ενσαρκώνει, ενώ ήδη ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη της Μυρσίνης...

Μιλώντας για τον «Δούκα» είπε ο Λεωνίδας Κακούρης

«Θα κλάψετε πολύ. Έχουν αρχίσει και διαρρέουν τα σενάρια στους τεχνικούς μας» είπε χαρακτηριστικά. «Παράλληλα με όσα φρικτά διέπραττε, βοηθούσε γυναίκες να φύγουν από βίαιους συζύγους, είχε “ρωγμές”. Για κανέναν από όλους μας ποτέ δεν είναι αργά για να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα λίγο μέσα μας και να αλλάξουμε ρότα.

Περίμενα κι εγώ με αγωνία πώς θα θα τελειώσει αυτός ο ήρωας και του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο φόνους.

Στο φινάλε δεν θα γίνουν σκοτωμοί. Η σειρά δοκιμάστηκε πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια. Κλείνει πολύ ωραία. Για μένα είναι καλό που πέρασε από την περίοδο της Επταετίας. Πρέπει να λέγονται όλα όχι μόνο τα χαχα χούχα» είπε ο ηθοποιός.

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη λίγο πριν πεθάνει

Ποιος θα το πίστευε πως ο Δούκας θα ήταν εκείνος που θα βοηθούσε την Ελένη να γεννήσει το πρώτο της παιδί! Κι όμως, αυτή την απίστευτη εξέλιξη θα παρακολουθήσετε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τη μοναδική αυτή στιγμή.

Όλα ξεκίνησαν με την κόντρα ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα και η σειρά, όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα κλείσει ξανά με αυτούς τους δύο! Και ομολογουμένως το φινάλε στις «Άγριες μέλισσες» θα είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr