Έρωτας φυγάς: Το πρώτο τρέιλερ της σειράς είναι γεγονός - Ταξίδι σε μία άλλη εποχή

Μέσα από το κανάλι του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας φυγάς: Το πρώτο τρέιλερ της σειράς είναι γεγονός - Ταξίδι σε μία άλλη εποχή

Το κανάλι του OPEN ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω και να αλλάξει τα νούμερα τηλεθέασης μια και καλή με τη νέα σειρά που έχει ετοιμάσει και σκοπεύει να προβάλλει από την επόμενη σεζόν. Ο Έρωτας Φυγάς συμπεριλαμβάνει πολλές αναταραχές και καταστάσεις που κανείς δεν φαντάζεται, με ένα και μοναδικό στόχο να συνταράξει την ελληνική κοινωνία.

Το πρώτο τρέιλερ του σίριαλ είναι γεγονός και δίνει μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη χρονιά, ενώ παράλληλα μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή.

Το πρώτο τρέιλερ του Έρωτα φυγά στο OPEN

Η πλοκή της σειράς

Μπορεί στο Open να μην έχουν κλείσει ακόμη όλα σε ότι αφορά τις εκπομπές και τα άτομα που τις απαρτίζουν, αλλά φαίνεται πως εκτός από το Κόκκινο Ποτάμι, το κανάλι τη νέα σεζόν θα φιλοξενήσει μία ακόμη δραματική σειρά εποχής, και πιο συγκεκριμένα τον Έρωτα φυγά, ένα έργο που θα μας ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα της δεκαετίας του '50, μιας χώρας που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της μετά τον Β’ Παγκόσμιο και τον Εμφύλιο, με ηθοποιούς που παλεύουν να ανταπεξέλθουν με τα στερεότυπα, τα πάθη τους και τις σφοδρές συγκρούσεις!

Η σειρά, πολλά υποσχόμενη, έρχεται σε καθημερινή βάση την νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Open, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών.

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

 Η νέα δραματική σειρά εποχής έρχεται στο Open

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς, Στον ρόλο της γιαγιάς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα