H Φαίη Σκορδά πήγε στον ΣΚΑΙ και "έδιωξε" πασίγνωστη εκπομπή

Όλο το παρασκήνιο γύρω από τις αλλαγές στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Φαίη Σκορδά πήγε στον ΣΚΑΙ και

Τα πάνω κάτω έχει φέρει η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, αφού προκειμένου να βρει το καλύτερο ωράριο στην πρωινή ζώνη που θα βοηθήσει τη νέα της εκπομπή, έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε υπάρχει μια εκπομπή που δεν θα αλλάξει απλά ώρα, αλλά πιθανότατα θα κοπεί από το κανάλι, αφού δεν βρίσκει πλέον χώρο.

Πρώτα είχαμε την αλλαγή στους «Αταίριαστους» που μετακόμισαν στη ζώνη 11 - 2 προκειμένου να πάρει η Σκορδά τη ζώνη 10 - 12. Ακολούθως η Μαρία Μπακοδήμου που είχε συμφωνήσει να έχει το δίωρο των Αταίριαστων, μετακινήθηκε τελικά στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και έπεται και συνέχεια αφού όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι θα έχουμε και το κόψιμο μιας εκπομπής.

Αυτή είναι η εκπομπή που δε χωράει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ λόγω της Φαίης Σκορδά

Το πρόβλημα λοιπόν με όλες αυτές τις μετακινήσεις είναι ότι το δίωρο αυτό που έχει κατοχυρώσει πλέον η Μαρία Μπακοδήμου το Σαββατοκύριακο, ήταν να δοθεί στην εκπομπή «Dot», με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ. Από τη στιγμή όμως που το δίωρο κατοχυρώθηκε στην Μπακοδήμου το Dot δεν έχει θέση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, επομένως δύο είναι τα τινά, είτε θα κοπεί τελείως, είτε θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι, καθώς όπως μαθαίνουμε υπάρχει ενδιαφέρον.

Της εξασφάλισαν πασίγνωστο σεφ μετά την προσχώρηση της Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που η Φαίη Σκορδά θα κάνει και επίσημα πρεμιέρα στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την εκπομπή της με τους νέους συνεργάτες της (δείτε εδώ φωτογραφία από το γραφείο της στον σταθμό του Φαλήρου).

Ένα ζήτημα που συζητήθηκε αρκετά σχετικά με το πρωινό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ήταν αυτό του μάγειρα. Η παρουσιάστρια ήθελε να έχει στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ωστόσο αυτό το «πλοίο» έπλευσε προς άλλη κατεύθυνση και συγκεκριμένα, προς την κατεύθυνση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος θα την έχει μαζί του στο Πρωινό (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την φωτογράφιση της ομάδας του).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real Life, η Φαίη Σκορδά θα εμφανιστεί επίσης πολύ δυνατή στο κομμάτι της μαγειρικής μιας και την κουζίνα της θα την αναλάβει ο κορυφαίος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ είχε και δικές του εκπομπές στην τηλεόραση.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν φοβερή χημεία, κάτι που είχε φανεί όταν ο σεφ είχε πάει καλεσμένος για να μαγειρέψει στο Πρωινό.