GNTM 5: Σπάραξε στο κλάμα η Βίκυ Καγιά με την ιστορία διαγωνιζόμενης στην πρεμιέρα - «Έχω φάει πολύ ξύλο»

Έτσι έγινε η έναρξη της πέμπτης σεζόν στο ριάλιτι του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Σπάραξε στο κλάμα η Βίκυ Καγιά με την ιστορία διαγωνιζόμενης στην πρεμιέρα - «Έχω φάει πολύ ξύλο»

Το βράδυ της Δευτέρας (19/9) το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του STAR. Μάλιστα στην κριτική επιτροπή είδαμε ξανά την Βίκυ Καγιά να κάνει το απόλυτο comeback.

Όπως είναι λογικό οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την έναρξη του ριάλιτι καθώς φέτος αναμένεται να δούμε ριζικές αλλαγές σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Φυσικά την έναρξη έκανε η 47χρονη Άννα από το Χαλάνδρι η οποία συγκίνησε για τα καλά τους πάντες .

Συγκεκριμένα, η τραγική εξομολόγησή της ότι από μικρό παιδί έτρωγε πολύ ξύλο από τον πατέρα της γι΄αυτό και παντρεύτηκε νωρίς για να ξεφύγει από τον εφιάλτη έκανε την Βίκυ Καγιά να κλάψει. Έτσι η ίδια λίγο αργότερα πήρε τα πολυπόθητα "ναι" για την επόμενη φάση.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη στο GNTM 5

Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε νωρίτερα από το παιχνίδι η Χατζηπαντελή

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σε λίγες μέρες ο νέος κύκλος του GNTM 5, ο οποίος θα είναι φανερά ανανεωμένος, καθώς επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, η κριτική επιτροπή θα είναι διαφορετική.

Ωστόσο, έχει δημιουργηθεί αρκετός ντόρος γύρω από το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία είχε κάνει συμφωνία για να είναι στην επιτροπή για μερικά επεισόδια, όσο διαρκούν δηλαδή οι auditions. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξαν μερικές εντάσεις μεταξύ των μελών της επιτροπής για αυτό και η συνεργασία της με το STAR ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Κατά την διάρκεια, επιπλέον, του παιχνιδιού θα δούμε και μερικούς guest κριτές, μια εκ των οποίων είναι σίγουρα η Βίκυ Κουλιανού. Τέλος, αναφορικά με τις υποψήφιες μεγαλύτερης ηλικίας, μόνο μλια μητέρα ηλικίας 40-45 ετών, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συνεχίζει στο παιχνίδι, όπως και μια νεαρή κοκκινομάλλα, που έχει προκαλέσει τον κακό χαμό!

Σοφία Χατζηπαντελή GNTM 5