GNTM 5: Έκανε την ανατροπή και δεν το περίμενε κανείς - Σε ποια μοντέλα έδωσε το disadvantage η Γιέβα

Δύσκολα τα πράγματα στην αποψινή φωτογράφιση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: Έκανε την ανατροπή και δεν το περίμενε κανείς - Σε ποια μοντέλα έδωσε το disadvantage η Γιέβα

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Εβελίνας από το GNTM 5, οι κοπέλες ετοιμάστηκαν για την πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας, στο τέλος της οποίας θα βλέπαμε ακόμη μια αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενες λοιπόν πήγαν στο σετ της φωτογραφίας, το οποίο ήταν ένα γήπεδο τένις και τις υποδέχθηκαν Τάσος Σοφρωνίου, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας.

Αποστολή των κοριτσιών ήταν να φέρουν σε πέρας την συγκεκριμένη φωτογράφιση, η οποία και ήταν να παίξουν τένις με ρούχα και τουαλέτες υψηλής ραπτικής. Η κοπέλα που κέρδισε την προηγούμενη φορά την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Γιέβα για αυτό και απόψε 17/10 είχε την ευκαιρία να προβάρει κάποιες από τις πόζες της με τον καθηγητή του τένις, κάτι που θα την βοηθούσε να αποδώσει καλύτερα.

Σε ποια μοντέλα έδωσε το disadvantage η Γιέβα στην αποψινή δοκιμασία του GNTM 5

Αναφορικά τώρα με το disadvantage, έπρεπε να επιλέξει 3 κοπέλες οι οποίες θα είχαν μόνο ενάμιση λεπτό χωρίς καμία καθοδήγηση από τους κριτές, αλλά και με αυξανόμενο ρυθμό. Έτσι, η Γιέβα επέλεξε την Έλενα, την Νικόλ και την Μαρία.

Ποια παίκτρια αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο

Για μια ακόμη φορά το επεισόδιο του GNTM 5 τα είχε όλα μέσα μιας και οι εξελίξεις έτρεχαν με γοργούς ρυθμούς ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, οι παίκτριες έπρεπε να έρθουν αντιμέτωπες με μια νέα δοκιμασία αποχώρησης όπου μια διαγωνιζόμενη τραυματίστηκε σοβαρά -δείτε εδώ τί συνέβη.

Τις χειρότερες φωτογραφίες στο επεισόδιο του GNTM 5 τις είχαν οι: Νάγια, Δέσποινα και Τζούλια. Τελικά εκείνη η οποία έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Νάγια η οποία δεν περίμενε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

«Από τη μία θέλω να γυρίσω στους δικούς μου, που έχω να τους δω καιρό και μου λείπουν, από την άλλη εννοείται ήθελα να συνεχίσω! Θα συνεχίσω έξω. Θα κάνω πολλά πράγματα έξω! Όλο αυτό το ταξίδι γενικά ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από όλα αυτά που έχω ζήσει.

Περίμενα τόσο καιρό να το ζήσω. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πότε θα βρεθώ εγώ εκεί και ακόμα μέχρι και σήμερα δεν το έχω πολύσυνειδητοποιήσει!».