GNTM: Έπεσε "κατάρα"! Χώρισε κι άλλη παίκτρια μετά την αποχώρησή της!

Δεν εξηγείται αλλιώς...

GNTM: Έπεσε

Έπεσε κανονική "κατάρα" στο σπίτι του GNTM! Μετά την Εμμανουέλα, κι άλλη παίκτρια χώρισε λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν, σχεδόν καμία παίκτρια δεν έμεινε στη σχέση της μετά τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι του Star.

Ο χωρισμός που έκανε βέβαια το μεγαλύτερο ντόρο ήταν αυτός της Εμμανουέλας με το σύζυγό της, ο οποίος δεν παρέλειψε να κάνει αινιγματικές αναρτήσεις μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του.

Σειρά λοιπόν προς το δρόμο του χωρισμού, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχει και η Ίλντα, η οποία ήταν ζευγάρι με τον Ινδό ηθοποιό Ashish Kapoor.

gntm χωρισμός

GNTM Super Spoiler: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της!

Super Spoiler για το GNTM: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της! Αντέχετε να μάθετε ποια είναι;

Την αποκάλυψη έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τόνισε πως η 21χρονη Εμμανουέλα Μάινα από την Θεσσαλονίκη, η οποία μπήκε στο GNTM παντρεμένη, αποχώρησε και ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της.

GNTM: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα! Το αποκάλυψε ο σύντροφός της!

Μάλιστα, την Εμμανουέλα Μάινα την παρότρυνε να μπει στο παιχνίδι ο σύζυγός της Χρήστος, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της Ελένης Τσολάκη.

GNTM Super Spoiler: Παντρεμένη παίκτρια του GNTM χώρισε μετά την αποχώρησή της!

GNTM: Ο σύζυγος της Εμμανουέλας ανέβασε μία φωτογραφία όλο νόημα μετά τον χωρισμό!

Ο σύζυγος της Εμμανουέλας προκάλεσε πανικό με τη δημοσίευσή του! Ανέβασε μία φωτογραφία όλο νόημα μετά τον χωρισμό και την αποχώρηση από το GNTM.

Ήταν μία από τις ομορφότερες παίκτριες του ριάλιτι ωστόσο αποχώρησε σχετικά νωρίς. Η Εμμανουέλα Μάινα τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της όταν μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον σύζυγό της.

Ο Χρήστος, σύζυγος της Εμμανουέλας, θέλησε να στείλε το δικό του μήνυμα στο πανέμορφο μοντέλο μέσα από μία αινιγματική δημοσίευσή του στο Instagram.

Εμμανουέλα GNTM σύντροφος