Πρώην παίκτρια του GNTM συγκλονίζει με την εξομολόγηση της! «Η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα»!

«Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου»!

Πρώην παίκτρια του GNTM συγκλονίζει με την εξομολόγηση της! «Η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα»!

Πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του Star, GNTM με την εξομολόγηση της συγκλονίζει πραγματικά! Η ίδια είπε μεταξύ άλλων: «Η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα»!

Η ίδια εχθές το βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον AlphaTv και εκεί έκανε αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία που δεν γνώριζε κανείς!

Ο λόγος για την Σουζάνα Κουόλ, η οποία αποκάλυψε επίσης πως έκανε αγωγή στον χορογράφο του GNTM, στον Τάσο Ξιάρχο!

Σουζάνα GNTM

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η μαμά μου πήγε σχολείο εδώ, στην Ελλάδα, γυμνάσιο και λύκειο. Είναι πάρα πολλά χρόνια εδώ, πάνω από 20. Κι εγώ εδώ γεννήθηκα, αλλά η καταγωγή μας είναι από Σουδάν και Νιγηρία.

Δε γνώρισα τον πατέρα μου. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξέρω τίποτα για τον μπαμπά μου, απλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη να πάω να πιάσω τη μαμά μου και να τη ρωτήσω. Γιατί ξέρω πως η μαμά μου ξέρει. Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου, ούτε σε φωτογραφία δεν τον έχω δει. Δεν έχω καθόλου μνήμες. Δεν είχα τη δύναμη να πάω να ρωτήσω τη μητέρα μου.

Όταν εγώ ήμουν τρίτη δημοτικού και η αδερφή μου στην πρώτη, η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα γιατί είχα αντίληψη και ήξερα τι γινόταν. Εγώ ήθελα να είμαι σπίτι μου. Αλλά μετά με τον καιρό δεν είχα πρόβλημα γιατί το έβλεπα σαν κατασκήνωση. Μας πήγαιναν εκδρομές, μας έδιναν δώρα, ήταν πολύ ωραία»

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως έγινε και έχασε όλα της τα μαλλιά, λέγοντας:

«Το μαλλί μου ήταν πολύ ωραίο. Είχα ένα ατύχημα στο κομμωτήριο. Έκανα δυο φορές ντεκαπάζ, μετά πήγα και έκανα περμανάντ, ένα African look που ήθελα. Και τα μαλλιά μου έπεσαν. Κάηκαν. Έπρεπε να τα ξυρίσω όλα. Και τώρα τα αφήνω να μεγαλώσουν. Για αυτό κυκλοφορώ με περούκα. Στην αρχή δε μου άρεσε η αλλαγή στο GNTM. Έκλαιγα. Δε μου άρεσε καθόλου το κοντό. Αλλά τώρα μου αρέσει το ασημί που είχα».

GNTM: Η Σουζάνα «αδειάζει» δημόσια το ριάλιτι! «Έχουμε πέσει θύματα...»!

Η Σουζάνα «αδειάζει» δημόσια το ριάλιτι μόδας του Star, «GNTM» και είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Έχουμε πέσει θύματα...»!

Η Σουζάνα Κουόλ έχει αρκετό καιρό που αποχώρησε από το GNTM για δεύτερη φορά και πλέον δε θέλει να ξανακούσει για το συγκεκριμένο project

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» και είπε χαρακτηριστικά:

«Από τη μέρα που αποχώρησα δεν βλέπω καθόλου GNTM. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον να δω, έχω και πολλές δουλειές. Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς.

Μου είπαν αν θέλω να ξαναμπώ, αλλά τους είπα δεν θέλω. γιατί είναι χάσιμο χρόνου και έχω και άλλες δουλειές να κάνω. GNTM: Έχετε δει τον σύντροφο της Σουζάνα; Είναι κούκλος και τραγουδιστής!

Θεωρώ ότι όλες οι κοπέλες λίγο πολύ έχουμε πέσει θύμα μοντάζ, υπάρχουν σημεία που έχω πει καλά πράγματα και δεν τα έχουν παίξει».

undefined