Nomads spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα στον αγώνα της Επικράτειας!

Nomads spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα στον αγώνα της Επικράτειας!
Ένα ακόμη σκληρό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε σήμερα, το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από την συχνότητα του ANT1, και μέσα από ακόμη μία πιο σκληρή δοκιμασία "Επικράτειας" θα αναδειχθεί η ομάδα που για 7 ημέρες θα μπορέσει να κοιμηθεί σε καθαρά σεντόνια και θα απολαύσει τζακούζι.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα οι τρεις ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης και θα παλέψουν για να μπορέσουν να κερδίσουν την στέγη τους. Η μία ομάδα θα κοιμηθεί στην παραλία χωρίς κανένα τρόφιμο - αυτή θα είναι και η πιο άτυχη - η άλλη ομάδα θα πάει στο ψαροχώρι - έχοντας λίγο φαγητό και μια σκεπή πάνω από το κεφάλι τους - και η τυχερή ομάδα της υπόθεσης θα μείνει για 7 ημέρες στην βίλα με καθαρά σεντόνια και τζακούζι και άπειρο φαγητό. Ποια θα είναι η ομάδα αυτή; διαβάστε παρακάτω...



Ο στίβος μάχης όπως φαίνεται θέλει τρομερή αντοχή, ισορροπία και ταχύτητα και για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό η Όλγα Πηλιάκη θα κάνει κάτι συγκλονιστικό. (δείτε εδώ).

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε στο Youweekly.gr αλλά και με τα στοιχήματα η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την σημερινή επικράτεια και να μεταφερθεί στην βίλα με όλες τις πολυτέλειες θα είναι η ομάδα των Ωκεανών.

Νοmads: Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν! Το κουκούλωμα της παραγωγής και η απαράδεκτη κίνηση της Νατάσας Καλογρίδη

Μπορεί να είναι αποδεκατισμένη καθώς ήδη δυο άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά όμως σήμερα θα τα δώσουν όλα για όλα οι μπλε παίκτες! Θέλουν όσο τίποτα άλλο να μείνουν στην βίλα καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν κερδίσει ποτέ και δεν έχουν πάει εκεί ποτέ και σκέφτονται πολύ έντονα πως οι ανέσεις εκεί θα είναι ότι καλύτερο για τους τραυματισμένους συμπαίκτες τους γι αυτό και θα βάλουν τα δυνατά τους! Ωστόσο, οι πληροφορίες ακόμη δεν είναι επιβεβαιωμένες αλλά όλα οδηγούν σε αυτό...

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

TAGS