Αυτό το Σάββατο κάνουμε παιχνίδι με την Admiral!

Αυτό το Σάββατο κάνουμε παιχνίδι με την Admiral!

Φίλοι μου, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λόγω του φορτωμένου μου προγράμματος έχω την πολυτέλεια να ξεκλέβω λίγο χρόνο μόνο τα Σαββατοκύριακα για shopping... Εντάξει, από τη μία αυτό είναι καλό γιατί έτσι έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου να διαλέξω με την ησυχία μου τα ρούχα και τα αξεσουάρ που μου ταιριάζουν και μετά να συνεχίζω απτόητος για καφέ.

admiral αλεξάνδρου

Έτσι σήμερα ήρθα στο αγαπημένο μου κατάστημα Admiral για να βρω τα καλύτερα και τα πιο μοντέρνα sporty μπλουζάκια, τζάκετ και παντελόνια για τις casual εμφανίσεις μου σε άπειρα χρώματα και σχέδια αλλά και απίθανες φόρμες για το γυμναστήριο. Εδώ ξέρω πως θα βρω τα πάντα, ακόμη και σακίδια αλλά και αθλητικά παπούτσια για το... τρέξιμο που με περιμένει από εβδομάδα.

admiral παπούτσια

Η Admiral είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με 135 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα ενώ φέτος αναμένεται να συστήσει τα προϊόντα της κι εκτός συνόρων, στα νέα Admiral Sports Shops της Βουλγαρίας!

admiral κατάστημα

Κι επειδή θέλω να σας ενημερώνω για όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη, να ξέρετε πως το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα γιορτάζουμε όλοι μαζί το νέο ανακαινισμένο κατάστημα Admiral sport Shop στην Λ. Κύπρου 2 στην Αργυρούπολη με το πιο δυνατό music opening event! Ο RADIO DEE JAΥ θα εκπέμπει live με τον Γιάννη Τουμπάνο, τον ρυθμό θα δώσει ο NIKOS “NIVO” VOURLIOTIS & ο DJ SPARKY T ενώ εδώ μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αλλά και όλη τη νέα χειμερινή συλλογή των αγαπημένων brands Admiral, KAPPA, Maui&Sons και STARTER, με έκπτωση 30%! Και κάτι ακόμη! Θα πάρουμε μέρος σε ένα σούπερ διαγωνισμό σε Facebook & Instagram για να κερδίσουμε 20 outfit από την χειμερινή συλλογή της Admiral!

admiral κατάστημα ρούχων

Για το #AdmiralOpeningEvent στο Facebook; Από 2-9/11 κάνουμε Like στο post του διαγωνισμού, Like στην σελίδα της Αdmiral ( Admiral Sport Shops ή @admiralgreece) και αφήνουμε Comment στο post του διαγωνισμού για να κερδίσουμε ένα outfit από τη νέα Admiral συλλογή! Η κλήρωση θα γίνει Κυριακή 10/11.

admira ρούχα

Για το #AdmiralOpeningEvent στο Instagram; Από 2-9/11 κάνουμε Like στο post του διαγωνισμού, Follow το account της Αdmiral (@admiralgreece) και αφήνουμε Comment με το #AdmiralOpeningEvent για να κερδίσουμε ένα outfit από τη νέα Admiral συλλογή! Η κλήρωση θα γίνει Κυριακή 10/11.

admiral

Και για να σας δείξω πόσο προνοώ και για εσάς τους φίλους μου στο blog Sorry Mum σας έχω και άλλον διαγωνισμό, όπου θα κληρώσω αυτό το total look!

To μόνο που έχετε να κάνετε είναι:
1. Follow τη σελίδα του @youweekly.gr στο Instagram
2. Like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram
3. Tag δύο φίλους σου στα σχόλια!
Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο Instagram στις 15/11!!!

Καλή επιτυχία!!!

O νικητής είναι:

@vasiliospigas

admiral αργυρούπολη