Τραγωδία Jumbo! Η σοκαριστική αποκάλυψη του ποδοσφαιριστή που μπλέχτηκε με το τροχαίο! \"Ήταν έτοιμος να μπει στις φλόγες! Μου φώναζε ότι...\"

Τραγωδία Jumbo! Η σοκαριστική αποκάλυψη του ποδοσφαιριστή που μπλέχτηκε με το τροχαίο! \
Λίγα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας που στοίχισε την ζωή σε 3 ανθρώπους βρέθηκε στο σημείο ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον οδηγός ενός R8.

"Δεν είχα καμία εμπλοκή σε κόντρες με την μοιραία Porsche", φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα “Ειδήσεις”. Μεταξύ άλλων ο γνωστός άσος δήλωσε πως δεν είδε καν την μοιραία Porsche στο δρόμο, ενώ δεν γνωρίζει καν εάν ο 24χρονος τον προσπέρασε ή αν απλά προπορευόταν στη διαδρομή. Συνεχίστε παρακάτω...

Είδε τους καπνούς από το φλεγόμενο αμάξι, αλλά δεν κατάλαβε αμέσως ότι είχε γίνει τροχαίο δυστύχημα. Πάγωσε όπως περιγράφει, όταν είδε κομμάτια των δυο αυτοκινήτων.

“Τον είδα να είναι έτοιμος να βουτήξει στο αυτοκίνητο που φλεγόταν” περιγράφει ο Σίλβα Κλέιτον, "τον ρώτησα αν θέλει βοήθεια, και αν πρέπει να φέρω πυροσβεστήρα και εκείνος με τον τραγικό πατέρα και σύζυγο Υπάτιο Πατμάνογλου να απαντάει “τι πυροσβεστήρα, εδώ κάηκαν η γυναίκα και το παιδί μου”.
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έγκλημα στην Καστοριά: Αυτή είναι η απόφαση για τον δολοφόνο του οδηγού ταξί!

Είχαν προσωπικά: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αστυνομικός δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στη Καστοριά!

Έγκλημα στην Καστοριά: Στον ανακριτή ο Αστυνομικός που σκότωσε τον οδηγό ταξί! Το κίνητρο της δολοφονίας..