Ποιος δεν έχει ξεκαρδιστεί με τις ατάκες του στο “Χάι Ροκ”, στο “Λαβ Σόρρυ” ή στο “Κάτω Παρτάλι”; Ο Τάσος Χαλκιάς, σε μια κατάθεση ψυχής, μιλά στο YOU για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, το ρόλο που έπαιξε η σύζυγός του στη ζωή του και και το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια χωρίς να χάσει ούτε στιγμή την αισιοδοξία του.

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: “Έχω διαλέξει ήδη τάφο…Ήρθα τετ-α-τετ με τον θάνατο!»

xalkais

Υπήρξατε ένας πολύ ωραίος άντρας, πώς το διαχειριστήκατε;
Δεν υπήρξε ποτέ στοιχείο της ζωής μου το αν αρέσω στις γυναίκες. Αν τυχόν, όμως, κολακευόμουν ιδιαιτέρως, σίγουρα κάποιο τραύμα θα προκαλούσα στην σχέση μου με τη σύζυγό μου, στην οικογένειά μου.
Θυμάστε κάποιο ακραίο περιστατικό που σας έτυχε με θαυμάστρια;
Όταν κάναμε το “Λαβ Σόρρυ” έλαβα ένα γράμμα από μια νιόπαντρη Κρητικοπούλα, που είχε παντρευτεί με προξενιό. Είχαν περάσει δύο χρόνια και δεν είχε βρει σεξουαλική επικοινωνία με τον σύζυγό της και σκέφτονταν να χωρίσουν. Εξαιτίας της παρακολούθησης του “Σάκη του υδραυλικού” μου έγραψε πως οι φαντασιώσεις της μαζί μου όχι μόνο δεν απομάκρυναν τον άντρα της όταν την ανακάλυψε να αυνανίζεται για μένα(!), αλλά έτσι έσωσε το γάμο της…

Δείτε ακόμη: Ποιος Έλληνας ηθοποιός δήλωσε: “Η γυναίκα μου ξέρει ότι την έχω απατήσει…»
Απειλές δεχτήκατε ποτέ;
Άμεση απειλή, όχι. Αλλά πραγματικά ένιωσα λίγο τρόμο όταν η κόρη μου ήταν μικρή. Είδα κάποιες συμπεριφορές από ορισμένους ανθρώπους, σφίχτηκα πάρα πολύ και υποχρεώθηκα να υπερασπιστώ το παιδί μου. Να το προσέχω πάρα πολύ, να μην βγαίνει.
Τι εννοείτε;
Έξω από το θέατρο με περίμεναν κάποιοι αποφυλακισμένοι και με ρωτούσαν πού μένω για να έρθουν να πάρουν από εκεί χρήματα! Ήταν η πρώτη φορά που κλονίστηκα. Μαζεύτηκα και πρόσεχα πάρα πολύ την οικογένειά μου. Ήταν ένας χρόνος που δεν έβγαινα καθόλου. Πάρκαρα το αυτοκίνητό μου πολύ μακριά από το θέατρο και δεν προκαλούσα καθόλου.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

you_139

loading...