Τα νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές του Παντελή Παντελίδη είναι σοκαριστικά, καθώς αποδεικνύουν πρωτοφανή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του. Το ποσοστό των 2,72 γραμμαρίων αλκοόλ ανά λίτρο αίματος που ανιχνεύτηκε θεωρείται πρωτοφανές από τις αρχές, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν καταγραφεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Ο τραγουδιστής συνεπώς ήταν σε κατάσταση τεράστιας μέθης, σχεδόν λιπόθυμος. Στα νέα αυτά δεδομένα αντέδρασε ο στενός τους συνεργάτης και κολλητός φίλος, Χάρης Λεμπιδάκης, με ένα Post στο Facebook. Δημοσίευσε το ρεπορτάζ με τα νέα στοιχεία και ξεσπάει σχολιάζοντας: «Μετά απο όλες αυτές τις λεπτομέρειες που βγάζουν τον Παντελή να έχει πιει οτι υπάρχει δε μπορώ να πιστέψω οτι ήταν στην θέση του οδηγού!!! Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μπορού να πιάσει τιμόνι. Όπως επισης είναι εγκλημα που τον άφησαν να φυγει απο εκεί που ήταν!!!!!!!!!!»

Δείτε το post του Χάρη Λεμπιδάκη στο Youweekly.gr;

lempi

Δείτε ακόμη: Σοκαριστικές εξελίξεις! Στα όρια λιποθυμίας το μοιραίο πρωί ο Παντελίδης – Η ποσότητα αλκόολ στο αίμα του έσπασε όλα τα ρεκόρ

Δείτε ακόμη: Από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη – Είχε αναλάβει την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, Λαζαρίδη!

Δείτε ακόμη: Μέσω facebook η οικογένεια Παντελίδη ανακοίνωσε την αλλαγή του δικηγόρου – Διαβάστε τι έγραψαν…

loading...