Μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του Youweekly.gr με τον καυγά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Κοτσοβό, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων…Η Κωνσταντίνα ωστόσο, όπως δήλωσε στο Youweekly.gr μετάνιωσε που δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της στο νυχτερινό κέντρο και μπροστά σε τόσο κόσμο(Δείτε εδώ τις δηλώσεις της), αλλά μπόρα ήταν και πέρασε.

Εντύπωση σε όλους έκανε η πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε η παρουσιάστρια από εβδομαδιαίο περιοδικό σατιρίζοντας το περιστατικό, χρησιμοποιώντας όμως εκφράσεις που -όπως λέμε λαϊκά- ήταν «χοντράδες». Φυσικά η πρόθεση του Down Town που δημοσίευσε το συγκεκριμένο σκερτσάκι ήταν καθαρά χιουμοριστικό, χωρίς να θέλουν να προσβάλουν την παρουσιάστρια… Δείτε το δημοσίευμα παρακάτω:

6
Δείτε παρακάτω την αντίδραση της παρουσιάστριας:

12345

Πληροφορίες ωστόσο λένε στο Youweekly.gr πως το συγκεκριμένο ενόχλησε πάρα πολύ την παρουσιάστρια, όχι δεν την νευρίασε αλλά την στεναχώρησε! «Δεν θύμωσε! Της έχουν ξανακάνει παρόμοιες επιθέσεις, απλώς στεναχωρέθηκε που όλοι θέλουν να βγάλουν αυτήν της την εικόνα προς τα έξω! Ήταν απλώς μία ατυχής στιγμή… Δεν είναι τέτοιο παιδί η Κωνσταντίνα!«, δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της…

Από ότι φαίνεται το συγκεκριμένο περιστατικό πο6υ αποκάλυψε το Youweekly.gr θα απασχολεί για πολύ ακόμη μιας και στην Ελλάδα δεν έχουμε ζήσει κάτι παρόμοιο, κι αν έχει συμβεί δεν έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας!

loading...