Στη δημιουργία ενός παιδότοπο, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, προχώρησε μαζί με τον αδελφό της η  Κατερίνα Στανίση.

Δείτε ακόμη: Μάνος Ιωάννου: Η αμήχανη στιγμή που παραδέχτηκε on air ότι είναι… μόνος του!

«Είναι ένας ωραίος, ζεστός χώρος και μόνο που υπάρχουν εκεί παιδάκια, γίνομαι κι εγώ παιδί. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Γονείς και παιδιά περνάνε όμορφα και είμαστε όλοι μια παρέα. Εκεί βρίσκεται ο αδελφός μου, ο Ανδρέας, με την οικογένεια του, εγώ δεν είμαι κάθε μέρα εκεί. Τώρα ξεκίνησε. Μέσα υπάρχει ντισκοτέκ, όπου χορεύουν και τραγουδάνε τα παιδιά, έχει ειδικευμένο προσωπικό» είπε στο Λοιπόν η τραγουδίστρια.

Αποκάλυψε ακόμη, πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν την βλέπουν: «Με θυμούνται από τη διαφήμιση που έκανα και με φωνάζουν «νονά». Με κοιτάζουν κάπως παράξενα, λένε: «Πού την ξέρουμε αυτή;». Με φωνάζουν και έξω μεγάλοι άνθρωποι «νονά», έχει μείνει αυτό».

Δείτε ακόμη: Αυτό κι αν είναι ΣΟΚ! H Κατερίνα Στανίση σε …αισθησιακές φωτογραφίες!

Τέλος, είπε γιατί έκανε παιδότοπο και όχι κάτι άλλο. «Δεν είχαμε σκοπό με τον αδελφό μου να κάνουμε παιδότοπο, αλλά μας παρακίνησε ο μικρός μου ανιψιός, ο Ανδρέας, που είναι 3 χρονών. Είναι ένα παιδί που μας έχει τρελάνει, μας έχει αναζωογονήσει, μας έδωσε φτερά, μας έβγαλε από το καβούκι μας. Είναι ένα αξιολάτρευτο μωρό.»

«Βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, υπάρχει προσέλευση και ο κόσμος το έχει αγαπήσει και θα το ενισχύσει περισσότερο με την πορεία του χρόνου»

loading...