Στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες αναστήσετε μια παραφιλολογία για το αν τελικά πήγε η Φρόσω Κυριάκου στον Τάφο του Παντελή Παντελίδη ή όχι. Λοιπόν, εμείς εδώ στο Youweekly.gr, δε γράφουμε ποτέ κάτι που δεν ξέρουμε, ούτε βέβαια ρίχνουμε λάδι στην μηχανή της παραπληροφόρησης από όπου κι αν προέρχεται!

Οι αερόσακοι θα δείξουν ποιος ήταν ο οδηγός! Νέα στοιχεία του πραγματογνώμονα!

Η κοπέλα, λοιπόν, από την ημέρα που βγήκε από το νοσοκομείο μένει μαζί με τους γονείς της στο πατρικό τους σπίτι στου Ζωγράφου. «Η Φρόσω από την ημέρα που επέστρεψε από το νοσοκομείο δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι των γονιών της. Πρωινά μόνο, τρεις φορές την εβδομάδα την έχω δει να βγαίνει με μπαταρισμένο τον ώμο και λογικά θα πηγαίνει στους γιατρούς της για απαραίτητες εξετάσεις και αλλαγές στους επιδέσμους. Δεν κυκλοφορεί ποτέ μόνη της, την συνοδεύει πάντα ο πατέρας της ο κος Τάσος», είπε στο Youweekly.gr, άνθρωπος που μένει απέναντι από το σπίτι της…

Ακούστε αυτό που ξέρουμε εμείς…Η Φρόσω έχει κάθε δικαίωμα να επισκεφθεί τον τάφο του ανθρώπου που ήταν φίλος της και αγαπημένος της καλλιτέχνης! Το Youweekly.gr, μίλησε με άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στην κοπέλα από την ημέρα αυτού του συμβάν…Πήραμε και ρωτήσαμε λοιπόν απλά πράγματα, «Πήγε ή όχι η Φρόσω στο νεκροταφείο το Σαββατοκύριακο;»… και η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Η φιλενάδα μου δεν μου δίνει αναφορά για κάθε τι που κάνει ή που πάει ή δεν πάει! Αλλά αν είχε πάει στον Παντελή θα μου το έλεγε και να είστε σίγουροι πως δεν θα πήγαινε μόνη της!»

Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν…Τι να πούμε! Το δικό μας ρεπορτάζ αυτό λέει…

Δείτε ακόμη: «Όλα είναι ψέματα αγάπη μου!» Η πρώτη αντίδραση της Φρόσως Κυριάκου στο Instagram!

Δείτε ακόμη: Απαρηγόρητη η Μαρία Γεωργακάκη! Η ανάρτησε που λύγισε όλο το facebook!

Δείτε ακόμη: Η Φρόσω Κυριάκου σπάει την σιωπή της! «Έλεος πια…»

 

 

loading...