Δεν έχουν σταματήσει τα δημοσιεύματα που θέλουν την Εύα Μέντες και τον Ραϊαν Γκόσλινγκ  να περνάνε σοβαρή κρίση.

Μπορεί προ ημερών το διάσημο ζευγάρι να έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Halloween αγκαλιά με την κόρη τους Εσμεράλντα, ωστόσο μερικές ημέρες νέο δημοσίευμα του «ΟΚ» έρχεται να αποκαλύψει πως όλο αυτό είναι για το «θεαθήναι».
Συγκεκριμένα αυτό που υποστηρίζει (το «ΟΚ»), είναι ότι εδώ και ένα χρόνο, Μέντες-Γκόσλινγκ αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις όχι επειδή θέλουν να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά επειδή η σχέση τους πάει από το κακό… στο χειρότερο.
«Είναι φιλικοί και καλά μεταξύ τους, μόνο για χάρη της κόρης τους Εσμεράλντα. Με το που την βάζουν όμως για ύπνο, η ένταση ανάμεσα τους κορυφώνεται. Άλλες φορές περνούν όλο τον χρόνο τους καυγαδίζοντας, ενώ υπάρχουν και στιγμές που κυριαρχεί η απόλυτη σιωπή. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη κατάσταση» αναφέρει πηγή.
Μάλιστα η πηγή προσθέτει πως το διάσημο ζευγάρι συνήθιζε να δειπνεί στο ρομαντικό εστιατόριο του Los Angeles, «Little Dom» στη γειτονιά του Los Feliz:
«Συνηθίζαμε να τους βλέπουμε πάντα μαζί εκεί, και έδειχναν ειλικρινά ευτυχισμένοι. Το τελευταίο διάστημα, ο Ραϊαν τρώει μόνος του, χωρίς την Εύα».
Όσο για τον λόγο που «σκοτώνονται» μεταξύ τους; «Η Εύα είναι όλη την ώρα πάνω από την Εσμεράλντα και δεν φεύγει από το σπίτι για μέρες. Ο Ράϊαν προσπαθεί να την λογικεύσει αλλά έχει κουραστεί πλέον από την όλη κατάσταση. Δεν θέλει άλλο να ζει έτσι» καταλήγει η πηγή.

loveradio.gr

loading...