Η Κατερίνα Ζαρίφη σε συνέντευξή της στην Αγορά, μιλά για το κόλλημα της με τα ζώδια αλλά και για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη. Ισχύει ή δεν ισχύει πως έχει υπογράψει να μην μιλάει για τα προσωπικά της παρουσιάστριας;
–Δηλαδή την μανία που έχεις το τελευταίο διάστημα και μελετάς τα ζώδια σου την έχεις «κολλήσει» η Μενεγάκη;
Εννοείται. Ναι γιατί όταν η μεγαλύτερη καριέρα της τηλεόρασης έχει βαδίσει βάση ζωδίων, τότε κάτι συμβαίνει… Εγώ ασχολούμαι περισσότερο στο κομμάτι της αυτογνωσίας. Όταν μάλιστα ακούς διάλογοΜενεγάκη με Άση Μπήλιου, απλά κάθεσαι κι απολαμβάνεις (γέλια).

Η αποκάλυψη της Ζαρίφη για το νέο συμβόλαιο της Μενεγάκη: «Θα μαζεύει κόσμο…»
Ισχύει ο αστικός μύθος ότι στα συμβόλαια σας έχετε υπογράψει ρητό όρο να μην μιλάτε ποτέ και πουθενά για τα προσωπικά της Ελένης;
Όχι, δεν ισχύει αυτό που λες. Εκτός των άλλων, η Ελένη είναι τόσο «σφήγκα» που δεν ξέρει κανείς από εμάς τίποτα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που θα κάτσει να σου πει τα εσώψυχα της και η ίδια η Ελένη δεν αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες στο στενό της επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι κλειστός άνθρωπος και ποτέ δεν αποκαλύπτει τις κινήσεις της.

Δείτε ακόμη: «Έσπασε» η Ελένη! Η συγκίνηση της παρουσιάστριας και τα δάκρυα της Ζαρίφη

Δείτε ακόμη: «Δεν θέλω τώρα…»: Ο τσακωμός της Ελένης Μενεγάκη με φωτογράφο, για τις άβαφες λήψεις της! Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Δείτε ακόμη: Η απάντηση της Μενεγάκη για τα κακόβουλα σχόλια για το ταξίδι της στην Αμερική!

 

loading...