Η σχέση τους έχει περάσει από σαράντα κύματα. Αν και όλοι νόμιζαν πως μετά την τελευταία τους συνεργασία, ο πάγος ανάμεσά τους είχε λιώσει, όπως φαίνεται το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Τα καρφιά του στην Άντζελα Δημητρίου πέταξε ο γνωστός μίμος και ηθοποιός Διονύσης Ζάχος, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο επιθέσεων. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Διονύσης κατηγόρησε τη «Λαίδη» για υπεροπτική συμπεριφορά και πως η καριέρα της βρίσκεται σε… πτώση.

«Τον Αύγουστο συνεργαστήκαμε μαζί σε νυχτερινό μαγαζί στη Χαλκίδα, δεν είχαμε και την καλύτερη συνεργασία. Είχε γίνει σάλος. Μου έδειχνε απαξίωση», τονίζει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν». Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν οι δυο τους σήμερα μιλάνε, ανέφερε πως για εκείνον κάτι τέτοιο δεν έχει την παραμικρή σημασία.

zaxois1 «Μου μιλάει, δεν μου μιλάει, μου είναι αδιάφορο, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Σημασία έχει ότι η ίδια «πουλάει», την ευχαριστώ, κι εύχομαι σε όλους τους καλλιτέχνες που κάνω, γιατί βγάζω ψωμάκι από αυτούς και πραγματικά θέλω να κάνουν οι άνθρωποι όσα μπορούνε κάθε μέρα, μπορούνε να κάνουν τρέλες; Να δουλεύουμε όσοι κάνουμε σάτιρα, για μένα θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτό που… πεθαίνω με την Άντζελα είναι πως ότι και να τη ρωτάνε, απαντάει ότι τη βάφει καταπληκτικά ο Φραγκιουδάκης. Δεν έχει να απαντήσει τίποτα άλλο, μόνο για τον Φραγκιουδάκη έχει να τους πει;», παραδέχεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτο! Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξεφτιλίζει το «YFSF»: «Είναι μια…»

Άκρως τρυφερό! Ο Στράτος Τζώρτζογλου φωτογραφίζεται πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με το γιο του και μιλά για τη νέα τους ζωή εκεί

Αποκάλυψη! Τα τρυφερά τετ -α- τετ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη πρώτο τραπέζι πίστα – Δεν φαντάζεστε με ποιον

loading...