Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Είναι στην καλύτερή της φάση έστω κι αν η εκπομπή της στο MEGA “Καλημερούδια” δεν πάει όπως θα ήθελε ή όπως της αξίζει… Στην πιο sexy φωτογράφιση που έχει κάνει ως τώρα, η Ντορέττα αφήνει για λίγο στην άκρη την ιδιότητα της μητέρας δύο αγοριών, του 10χρονου Φίλιππου και του 9χρονου Διονύση, και απελευθερώνει την πιο αισθησιακή πλευρά μιας γυναίκας που είναι μεν ερωτευμένη αλλά… δεν το βροντοφωνάζει!

Τελικά το δυσκολότερο πράγμα για έναν δημοσιογράφο είναι να κάνει συνέντευξη σε έναν άνθρωπο με τον οποίο συναναστρέφεται καθημερινά και γνωρίζει αρκετά γι’ αυτόν και τη ζωή του. Εκείνη αισθάνθηκε ασφάλεια αλλά εγώ πάλεψα αρκετά για να την κάνω να παραδεχτεί όσα λένε τα μάτια της…

_MG_7022

Θεωρείς ότι για μια γυναίκα δύο παιδιών είναι δύσκολο να βρει σύντροφο;
Οι σχέσεις είναι δύσκολες έτσι κι αλλιώς πόσω μάλλον όταν υπάρχουν δύο παιδιά. Αλλά όταν έρχεται η σωστή στιγμή τα πράγματα βρίσκουν έναν τρόπο για να συμβούν.
Κάποτε είχες πει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις δεύτερο γάμο…
Ναι, δεν τον θεωρώ απαραίτητο και δεν αισθάνομαι την ανάγκη οπωσδήποτε να το ξανακάνω. Από την άλλη αν είμαι μ’ έναν σύντροφο που για εκείνον είναι σημαντικό το κεφάλαιο γάμος και είμαστε ευτυχισμένοι δεν θα έλεγα “εγώ δεν παντρεύομαι”.

Αποκάλυψη – βόμβα: Τρίτο παιδί για την Ντορέττα Παπαδημητρίου!
Θα ήθελες ένα τρίτο παιδί;
Ναι, αλλά αυτό το λέω εδώ και πολύ καιρό όχι τώρα και κάπως παρεξηγήθηκε. Φυσικά και θα ήθελα ένα τρίτο παιδί αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και τα κατάλληλα συναισθήματα. Αλλά ένα παιδί δεν είναι συμβόλαιο: Τώρα το λες, τώρα σου ‘ρχεται. Μεγαλώνουμε κιόλας…
Όσο μεγαλώνεις δεν μειώνονται οι διαδικασίες; Θέλω να πω διαφορετικά κυλά ο χρόνος όταν είσαι 20-25 και διαφορετικά όταν είσαι 35. Κάποια πράγματα επισπεύδονται ακόμα περισσότερο…
Εγώ γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα μια σχέση 5-6 χρόνια για να προχωρήσω. Θεωρώ ότι τα πράγματα τα αισθάνεσαι όταν είναι να γίνουν. Ειδικά όταν μεγαλώνεις είσαι ακόμα πιο συνειδητοποιημένος, ξέρεις τι σου γίνεται και δεν σου παίρνει τόσο πολύ χρόνο για να καταλάβεις.
Πρόταση γάμου έχεις δεχτεί;
Αν εξαιρέσεις τον Κώστα, από κανέναν άλλο ακόμα…
Πόσο κοντά είναι αυτό;
Είναι τόσο κοντά όσο και μακριά. (γέλια)

Τα δωσε όλα στο τσιφτετέλι της η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Δείτε τη να λικνίζεται σε ρυθμούς Παντελίδη!
Στο πίσω μέρος του μυαλού σου φοβάσαι μήπως ένας δεύτερος γάμος φέρει και ένα δεύτερο διαζύγιο;
Ναι, το σκέφτομαι κι αυτό. Δεν θα ήθελα να προσπαθήσω άλλη μία φορά και να μην πάει καλά. Βασικά δεν επιθυμώ να μπουν τα παιδιά μου σ’ αυτήν τη διαδικασία.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_144.indd

loading...