Δεν μασά τα λόγια της! Κάθε φορά που αποφασίζει να δώσει μια συνέντευξη μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια, γι΄αυτό και το κοινό την έχει ξεχωρίσει. Ο λόγος για την Πάολα, η οποία μίλησε στο «Down Town Κύπρου» για όλους και για όλα.  Μάλιστα αποκάλυψε πως είναι ίδια ο μπαμπάς της, ενώ δε δίστασε να πάρει θέση στα όσα ακούγονται για τις πλαστικές επεμβάσεις της.

«Για μένα έχουν πει ότι έχω κάνει πλαστικές. Ότι τα άλλαξα όλα πάνω μου κι ότι είμαι πλαστική. Το ξέρω. Είναι ψέματα όμως», ανέφερε αρχικά. Ενώ συμπλήρωσε πως την ενοχλεί πολύ όταν το ακούει αυτό.  «Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος μου, δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι η αλήθεια. Αν είχα κάνει και κάτι άλλο, θα το ομολογούσα, αλλά δεν δέχομαι να μου χρεώνουν ψέματα. Είναι κρίμα. Ok, το συνήθισα αυτό. Η μαμά μου, όμως, γίνεται θηρίο μ’ αυτό. Είναι η κλασική μαμά που θέλει να μπει μπροστά γιατί αδικούν το παιδί της. Θυμώνει και με άλλα βέβαια», αναφέρει.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ξεσπά η Αλεξανδράτου εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη: «Τη δημοσιότητα του την οφείλει σε μένα. Ό,τι χειρότερο είναι…»

Πόρισμα-βόμβα του ιατροδικαστή: «Δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης» -Πρώτη φορά στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική έκθεση

Επιτέλους έγινε η πρόταση γάμου! Ντύνεται νυφούλα αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια

loading...