Τις εμφανίσεις της στο μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου ξεκίνησε η Δέσποινα Ολυμπίου και εκεί βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η τραγουδίστρια που διανύει μία απ’τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της, μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της Πάνο Δούκα, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν είπε: «Ναι συνέβη και μάλιστα από άτομο που δεν το πιστεύεις. Ήταν η κακιά στιγμή. Θεωρώ ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν σε δουν μαζεμένη, ντροπαλή και ότι αυτό το πράγμα δεν κινδυνεύει να βγει προς τα έξω, εκεί είναι που χτυπάνε. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να μου το κάνουν αυτό. Είχα πάθει ταράκουλο!»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγαπημένο της με τον οποίο συγκατοικούν χωρίς ωστόσο ο γάμος να είναι το ζητούμενο: «Δεν ήταν ποτέ στόχος ο γάμος. Συγκατοικούμε, γνωρίζει ο ένας την οικογένεια του άλλου. Άμα υπάρχει σταθερότητα, αγάπη, δέσμευση σοβαρή, τότε ο γάμος είναι απλά ένα ωραίο μυστήριο και ίσως ένα πάρτι για την οικογένεια και τους φίλους».

govastileto.gr

loading...