Αδιαμφισβήτητα η Αθηνά Ωνάση, τις τελευταίες μέρες βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση. Η χρυσή κληρονόμος βλέπει την προσωπική της ζωή να φιγουράρει σε περιοδικά και ιστοσελίδες και τον χωρισμό της, από τον Alvaro Mirada Doda να θεωρείται η είδηση του μήνα.

Resizer

Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί πολλά για το τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι. Ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Alvaro να απάτησε την Αθηνά με όμορφη Ισπανίδα. Από την άλλη, υπάρχουν και οι φήμες πως η Αθηνά ζήτησε από τον σύζυγο της να απομακρυνθεί από κοντά της τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του, καθώς  πιστεύει πως πάσχει από τον σύνδρομο ξαφνικού θανάτου. Μάλιστα, το τελευταίο γεγονός που την στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του αλόγου που αγόρασε το ζευγάρι στην κόρη του ολυμπιονίκη, Βίβιαν.

Την ώρα που όλοι διερωτώνται ποια είναι η κατάσταση της Αθηνάς, την αποκάλυψη κατάφερε να φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος. Ο δημοσιογράφος, είναι ο βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με την «Espresso» και τις δηλώσεις του, η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση: «Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακες της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο»

Τέλος, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως, ο Alvaro ήθελε να κάνουν παιδί, ενώ η Αθηνά θεωρεί πως το είδος της δεν πρέπει να συνεχιστεί: «Οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη! Νέος άντρας στην ζωή της Αθηνάς Ωνάση – Ποιος είναι;

«Είναι ψεύτικη γιατί…»: Η βόμβα του Αλβάρο για την Ωνάση και η φωτογραφία με την νέα του σύντροφο

«Είμαι συντετριμμένος»: Ο Αλβάρο σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά για το διαζύγιο με την Ωνάση

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ