25 μαμάδες με τόσο παράξενες ιστορίες που θα νόμιζες ότι είναι βγαλμένες από ταινία! Διάβασέ τις και θα τις σκέφτεσαι όλη μέρα!

25 μαμάδες με τόσο παράξενες ιστορίες που θα νόμιζες ότι είναι βγαλμένες από ταινία! Διάβασέ τις και θα τις σκέφτεσαι όλη μέρα!
Οι μαμάδες είναι ζόρικες και απαιτητικές. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης είναι αρκετά δύσκολοι, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού τους ως μαμάδες. Απίστευτο! Δείτε τις 7 Ελληνίδες celebrities πριν και μετά την πλαστική μύτης…

Υπάρχουν μητέρες που περίμεναν πολύ περισσότερο καιρό μέχρι να αποκτήσουν παιδί, μητέρες που έδωσαν τα πάντα για να σώσουν τη ζωή του παιδιού τους και μαμάδες που έκαναν οκτώ και εννιά παιδιά και τρέχουν όλη μέρα για να μη λείψει τίποτα σε κανένα. Όλες τους είναι αξιοθαύμαστες, η κάθε μια με τον τρόπο της.

# 1. Elizabeth Ann Buttle


Γέννησε μια κόρη στην ηλικία των 19. Στη συνέχεια, έκανε ένα γιο στην ηλικία των 60. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που έχει υπάρξει ποτέ ανάμεσα σε αδέρφια.

# 2. Stacey Herald


H Stacey έχει ύψος μόλις μισό μέτρο, καθιστώντας την την πιο μικρόσωμη μητέρα στον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί για τους διάφορους κινδύνους που αντιμετωπίζει, εκείνη έκανε τρία παιδιά και θα ήθελε ακόμη περισσότερα.

Πάμε στοίχημα ότι δεν τα θυμάστε! 22 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχαμε ξεχάσει τελείως!

# 3. Adriana Iliescu

Η Adriana γέννησε την κόρη της το 2005, στην ηλικία των 66 ετών. Εκείνη την εποχή, ήταν η γηραιότερη νέα μητέρα στον κόσμο. Σήμερα είναι 72 ετών, και θα ήθελε ν’ αποκτήσει ακόμα ένα παιδί.

# 4. Thomas Beatie


Ο Thomas είναι ο πρώτος άντρας που γέννησε μωρό. Είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου το 2002 και στη συνέχεια έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Τα περίεργα φετίχ των stars που δεν ξέρατε! Ποιος γλύφει μασχάλες και ποιος… πόδια!

# 5. Joanna Krzysztonek


Η Joanna ήταν έγκυος σε τρίδυμα, όταν μπήκε στην αίθουσα τοκετού πολύ νωρίτερα απ' 'όσο υπολόγιζαν γιατροί. Ένα από τα βρέφη της έχασε τη ζωή του και αναγκάστηκε παραμείνει σε ανάποδη στάση, σε γωνία 30 μοιρών, για περισσότερους από δύο μήνες, για να κρατήσει στη ζωή τα άλλα δυο βρέφη. Μετά από αυτό, τα μωρά της γεννήθηκαν φυσιολογικά και υγιή.

#6. Heather Town


Η Heather είχε μια κανονική εγκυμοσύνη, αλλά μια ηρωική ζωή. Όταν ένας ανεμοστρόβιλος πέρασε από την πόλη της, εκείνη έβαλε το σώμα της πάνω στην τριών ετών κόρη της για να την προστατεύσει. Η κόρη της επέζησε, αλλά η Heather, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Οι διάσημες Ελληνίδες που οδηγήθηκαν στον δρόμο του Θεού και δεν τον γνωρίζατε! Ποιες είναι οι πιο πιστές της σόουμπιζ!

# 7. Natalie Suleman


Όλοι ξέρουν ποια είναι η γυναίκα που γέννησε οκτάδυμα. Συνολικά έχει 14 παιδιά.

# 8. Carole Horlock


Η Horlock έχει γίνει παρένθετη μητέρα για 13 μωρά. Είχε σκοπό να το κάνει μόνο για μια φορά, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει, όταν συνειδητοποίησε το καλό που έκανε.

# 9. Rajo Devi Lohan


Η Lohan ήταν η μεγαλύτερη γυναίκα που έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αφού γέννησε το πρώτο της παιδί στα 69 της.

#10. Carolina Chirindza


Η γυναίκα σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο για να ξεφύγει από μια ορμητική πλημμύρα στην πόλη της. Ενώ βρισκόταν εκεί, σπάσανε τα νερά της. Με κάποιο τρόπο, κατάφερε να γεννήσει στο δέντρο και η κόρη της είναι τώρα 17 ετών.

# 11. Mahajabeen Shaik


Απέκτησε μια κόρη που ζύγιζε μόλις 250 γραμμάτια. Αυτό πιστεύεται ότι είναι το μικρότερο μωρό που μπόρεσε ποτέ να επιβιώσει μετά τη γέννησή του.

Απίστευτο! Δείτε τις 7 Ελληνίδες celebrities πριν και μετά την πλαστική μύτης…

# 12. Η σύζυγος του Feodor Vassilyev


Η σύζυγος του Feodor Vassilyev είχε 27 εγκυμοσύνες και γέννησε 69 παιδιά. Αυτό είναι το παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες γεννήσεις παιδιών που υπήρξαν ποτέ. Παρόλα αυτά, κανείς δεν ξέρει το όνομά της.

# 13. Lina Medina


Η Lina ήταν ο νεότερος άνθρωπος που έκανε μωρό. Ήταν μόλις πέντε ετών όταν γέννησε. Ποτέ δεν έγινε γνωστό το πώς προέκυψε η εγκυμοσύνη της.

# 14. Beulah Hunter


Η Hunter ήταν έγκυος για 375 ημέρες πριν τελικά γεννήσει, δηλαδή για περισσότερο από ένα χρόνο!

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ένα τσόλ!, άλλα χειρότερα τσολι@ ήταν όσες την έγλειφαν και τώρα την βρίζουν σαν….» Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

# 15. Omkari Panwar


Η Panwar είναι η μεγαλύτερη γυναίκα που γέννησε ποτέ δίδυμα. Έμεινε έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση και γέννησε σε ηλικία 70 χρόνων.

# 16. Carmelina Fedele


Το 1955, η Carmelina γέννησε ένα γιο που ζύγιζε 10 κιλά. Αυτό είναι το βαρύτερο μωρό που γεννήθηκε ποτέ από μια υγιή μητέρα.

#17. Leontina Albina Espinoza


Είχε 58 παιδιά κατά τη διάρκεια της ζωής της. Σίγουρα είναι η πιο πολυάσχολη σύγχρονη μητέρα!

Πάμε στοίχημα ότι δεν τα θυμάστε! 22 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχαμε ξεχάσει τελείως!

# 18. Alicia Richman


Οι μητέρες συνήθως παράγουν τόσο γάλα όσο πραγματικά χρειάζονται. Η Richman είδε ότι είχε πολύ περισσότερο από όσο χρειαζόταν, έτσι, άρχισε να το αποθηκεύει και να το δωρίζει σε γυναίκες που δεν είχαν αρκετό για να ταΐσουν τα μωρά τους.

# 19. Donna Simpson


Τριάντα γιατροί ήταν από πάνω της όταν η Simpson γέννησε την κόρη της. Ήταν ένας τοκετός υψηλού κινδύνου, λόγω του ότι η Simpson ζύγισε πάνω από 230 κιλά. Η κόρη της ήρθε στον κόσμο και η Simpson τώρα ζυγίζει πάνω από 280 κιλά.

# 20. Suzy Goodwin


Η Goodwin έτρεξε πρόσφατα ένα ημιμαραθώνιο, ενώ την ίδια στιγμή έσπρωχνε το καρότσι με τα τρίδυμά της. Ολοκλήρωσε τον αγώνα σε μόλις δύο ώρες και πιστεύεται ότι είναι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

# 21. Patricia Rashbrook


Η μεγαλύτερη σε ηλικία μαμά της Βρετανίας.

# 22. Dawn Brooke


Μια ακόμη γυναίκα που πιστεύεται πως είναι από τις μεγαλύτερες σε ηλικία μητέρες στον κόσμο. Η Dawn νόμιζε ότι είχε καρκίνο και έτσι πήγε να επισκεφθεί ένα γιατρό. Αποδείχθηκε ότι ήταν έγκυος. Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και κατέληξε να γεννήσει στο 59ο έτος της ηλικίας της.

# 23. Rosinete Serrao


Η Serrao γέννησε δίδυμα για την κόρη της, το 2007 στην ηλικία των 51 χρόνων. Μητέρα και γιαγιά ταυτόχρονα!

# 24. Tina Cade


Στην ηλικία των 55, η Cade έγινε επίσης μαμά- γιαγιά. Γέννησε τρίδυμα, τα οποία γεννήθηκαν με μόλις 1 λεπτό διαφορά.

# 25. Kimberly Richardson


Η Kimberly Richardson ήταν 25 ετών, και στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο φίλος της την πυροβόλησε. Ευτυχώς μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια και οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν την κόρη της. Η Kimberly, δυστυχώς, πέθανε το επόμενο πρωί.

Diaforetiko.gr