Οι φιλίες των διασήμων που... μας έβαλαν τα γυαλιά! Τι μας διδάσκουν

Οι φιλίες των διασήμων που... μας έβαλαν τα γυαλιά! Τι μας διδάσκουν

Ακόμη κι η φιλία μπορεί να έχει άρωμα Hollywood όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό καθότι ασυνήθιστο για celebrities να διατηρούν στενές φιλίες μέσα από το χώρο που ν΄αντέχουν στο χρόνο. Κι όμως υπάρχουν αχώριστα ζευγάρια που μας διδάσκουν πολλά!
Ξεχωρίσαμε μερικά από αυτά.


Τζένιφερ 'Άνιστον και Κόρτνει Κοξ
Στη φιλία μεταξύ Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνει Κοξ η ζωή έχει απλά... ζωγραφίσει! Οι δυό τους ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της γνωστής καθημερινής σειράς "Φιλαράκια" και εν τέλει έγιναν επιστήθιες φίλες και στην πραγματική ζωή με τις δύο τους να είναι πλέον και κουμπάρες! Η Τζένιφερ έχει βαφτίσει την κορούρα της Κοξ, την Κοκο κι όπως λέγεται είναι και πολύ καλή νονά! Από τη σχέση τους δενμ έλλειψαν και τα σύννεφα, με τις δύο κολλητές να είχαν απομακρυνθεί για ένα διάστημα αλλά σύντομα οι σχέσεις τους εξομαλύνθηκαν.

Τι μας διδάσκουν: Ο χώρος εργασίας είναι μέρος όπου μπορούν να δημιουργηθούν φιλίες ανεξάρτητα με όσα ακούγονται. Μη φοβάσαι ν΄ανοιχτείς και να αφήσεις χώρο για νέες φιλίες - και κουμπαριές - ακόμη και στη δουλειά.

aniston


Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον
Ποιός θα μπορούσε να ξεχάσει τη στιγμή που ο Μπεν Άφλεκ κι ο Ματ Ντέιμον κέρδισαν το Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας "Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ"; Και οι δύο εμφανίστηκαν με τις μαμάδες τους στα βραβεία και η χημεία μεταξύ τους ήταν απλά ξεχωριστή, χωρίς τον έναν να προσπαθεί να "καπακώσει" ή να επισκιάσει τον άλλο.

Τι μας διδάσκουν: Δε χρειάζεται ν΄ανταγωνίζεσαι με ένα φίλο. Αντίθετα η συνεργασία και η κοινή πλεύση δύο ατόμων με καλή χημεία μπορεί να οδηγήσει σε κάτι θαυμάσιο! Οι δύο αυτοί φίλοι είναι η τρανή απόδειξγη πως και στη φιλία χωράει επαγγελμαιτκή συνεργασία αρκεί να μπει κατά μέρος ο εγωισμός.

ben


Όπρα Γουίνφρει και Γκέιλ Κινγκ
Η Όπρα και η Γκέιλ είναι φίλες από την ηλικία των 20 κι έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχουν ζήσει μαζί όλες τις καλές και τις άσχημες στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Γκέιλ είναι εδώ και χρόνια αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Όπρα και πάντα την στηρίζει σε κάθε βήμα της ενώ η Όπρα χδε ξεχνά να τονίζει πόσο πολύτιμη είναι η στήριξη της φίλης της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: "Η Γκέιλ είναι η μητέρα που ποτέ δεν είχα. Είναι η αδελφή που ο καθένας θα ήθελε. Είναι η φίλη που αξίζει ο καθένας. Δεν γνωρίζω κανέναν πιο καλό άνθρωπο από εκείνη".

Τι μας διδάσκουν: Μην αφήνεις τους φίλους πίσω. Αντιμετώπισέ τους σαν κομμάτι της επιτυχίας σου και ως βασικά κι απαραίτητα "συστατικά" για την προσωπική σου εξέλιση κι αυτοβελτίωση. Όσο προχωράει η ζωή σου, όποια τροπή κι αν πάρει σιγουρέψου πως οι φίλοι παραμένουν πάντα μέσα στο κάδρο.

opra


Κάμερον Ντιαζ και Ντριου Μπάριμορ
Τα δύοπ κορίτσια του LA γνωρίζονται από τα νιάτα τους και τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα σε... καφετέρια. Οι δυό τους δούλευαν μαζί στην εφηβεία ως σερβιτόρες, εκεί γνωρίστηκαν κι έδεσαν αλλά με το χρόνο χάθηκαν και η καθεμιά ακολούθησε τη δικιά της πορεία. Η μια ως ηθοποιός, η άλλη μοντέλο βρέθηκαν μετά από χρόνια ξανά μαζί στους Άγγελους του Τσάρλι το 2000 και από τότε έγιναν ξανά αχώριστες.

Τι μας διδάσκουν: Ακόμη κι αν οι καταστάσεις ή ο χρόνος σε κάνουν να χαθείς από μια φίλη, αν η συμπάθεια και ο σεβασμός είναι αμοιβαίος δεν αποκλείεται αναθέρμανση σχέσεων ακόμη και μετά από πολλά χρόνια.

ntiaz


Σάλμα Χάγιεκ και Πενέλοπε Κρουζ
Όπως λένε οι ίδιες το μυστικό της επιτυχίας τους όσον αφορά στη στενή τους φιλία είναι πως αυτή δημιουργήθηκε πολύ πριν τη δόξα και το χρήμα. Οι δυό τους γνωρίστηκαν στα πρώτα τους βήματα, σε οντισιόνς ενώ όταν η Πενέλοπε άφησε την Ισπανία για την πρώτη της Χολιγουντιανή ταινία ο μόνος άνθρωπος που γνώριζε και εμπιστευόταν ήταν η Σάλμα κι αυή άνοιξε τις φτερούγες της και πήρε το ξενιτεμένο κορίτσι υπό την προστασία της, μαθαίνοντάς της τα στέκια και τα μυστικά της νέας της κατοικίας.

Τι μας διδάσκουν: Η φιλία χτίζεται σταδιακά και όταν στηρίζεται σε γερές βάσεις και πράξεις δύσκολα διαλύτεται, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η ανιδιοτέλεια και η βοήθεια είναι βασικές για να οικοδομηθεί μια ουσιαστική και μακρόχρονη φιλία.

penelope


Νικολ Κιντμαν και Ναόμι Γουότς
Οι δύο καλλονές ηθοποιοί από την Αυστραλία είναι φίλες από το Γυμνάσιο! Όπως έχουν κατά καιρούς δηλώσει, η φιλία τους έχει παραμείνει αναλοίωτη στα χρόνια κι έχει περάσει απο εμπόδια και δυσκολίες. Δηλώνουν περήφανες η μια για την άλλη κι όπως λένε το μυστικό της φιλίας τους είναι πως έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ.

Τι μας διδάσκουν: Κοινές εμπειρίες και καταβολές συχνά φέρνουν κοντά δύο ανθρώπους και δημιουργούν δεσμούς φιλίας ενώ η κοινή αίσθηση του χιούμορ είναι βασική.

Australian actress and presenters Nicole Kidman (L) and Naomi Watts (R) arrive at the Producers Guild of America Awards in Beverly Hills, California January 26, 2013.REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

womenonly.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:


Φιλιά διάσημων ζευγαριών της ελληνικής showbiz που μας έμειναν αξέχαστα- Ποια μας συγκίνησαν και ποια μας σόκαραν


Οι διάσημες που έμειναν… μισές- Ποιες έχασαν από 15 μέχρι 50 κιλά!


Σαν δυο σταγόνες νερό! Αυτά είναι τα δίδυμα αδέλφια των celebrities


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Φαίη Σκορδά: Αναστάτωσε όλη την παραλία παίζοντας beach volley – Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την με την πεθερά και τα παιδιά της λίγο πριν φύγουν για Άνδρο

Σκάνδαλο! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μπλεγμένη σε ερωτικό τρίγωνο – Ποια είναι;