Ο Γιώργος Τσούλης δημιουργεί και πάλι! Η συνταγή για \"ρολάκια πίτσας\" που θα σε ξετρελάνει!

Ο Γιώργος Τσούλης δημιουργεί και πάλι! Η συνταγή για \
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
200 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
1κ.γ. βασιλικό ξερό
1/3 κ.γ. γλυκάνισο
20 γρ. φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ
1 συσκευασία έτοιμη ζύμη πίτσας
6 φέτες ζαμπόν
6 φέτες Μπέικον
300 γρ. τυρί Γκουντα τριμμένο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1Ετοιμάζουμε αρχικά τη σάλτσα μας, σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Αυτό που θέλουμε είναι το μείγμα μας να είναι λίγο υγρό, και αφήνουμε στην άκρη.
2Αλευρώνουμε την επιφάνεια εργασία μας και με ένα πλάστη ανοίγουμε την ζύμη μας σε ορθογώνιο σχήμα πάχους ενός εκατοστού.
3Παίρνουμε κουταλιές από τη σάλτσα και την απλώνουμε στην επιφάνεια της ζύμης.
4Τοποθετούμε τις φέτες ζαμπόν και μπέικον από πάνω και πασπαλίζουμε με το 1/2 του τυριού.
5Τυλίγουμε τη ζύμη σε ρολό ξεκινώντας από την μακριά πλευρά. Κόβουμε στη μέση το ρολό και το κάθε μισό το κόβουμε σε 6 κομμάτια.
6Λαδώνουμε ελαφρά με ένα πινέλο 12 θήκες για cupcakes.
7Τοποθετούμε τα ρολάκια μέσα και πάνω από κάθε ρολάκι πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
8Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20'-25'.
9Σερβίρουμε ζεστά κατευθείαν από το φούρνο.

giorgostsoulis.com

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Παίρνει ένα φύλλο ζύμης το πασπαλίζει με τυρί και το σκεπάζει με ζαμπόν! Το αποτέλεσμα; Θα σας ξετρελάνει!

Υπέροχο πρωινό με ψωμί του τοστ στο φούρνο!

Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας με καφέ και γλάσο σοκολάτας… Αφράτο σύννεφο σαρακοστιανής «αμαρτίας»!