Τα άστρα, τα ζώδια, το εξάγωνο Ερμή-Δία και το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα

Ευχάριστα κλείνει αυτή η εβδομάδα για όλα τα ζώδια καθώς την ημέρα της Παρασκευής σχηματίζονται στο ουράνιο στερέωμα δύο θετικές όψεις που πυροδοτούν ευχάριστες εξελίξεις το τριήμερο που ακολουθεί!

Ερμή σε εξάγωνο με Δία

Αρχικά, το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί στα ζώδια την ανάγκη της εξωστρέφειας και μιας εκτόνωσης, που έρχεται μέσα από την κοινωνικοποίηση, τις επαφές, την επικοινωνία, τις εξόδους, τη διασκέδαση, κινήσεις οι οποίες διαμορφώνουν με πολύ ευχάριστο τρόπο τις εξελίξεις του τριήμερου αυτού και… όχι μόνο! Άλλωστε, οι ημέρες αυτές προσφέρονται και για επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, οριστικοποίηση συμφωνιών, που διευκολύνονται σημαντικά κάτω από την επίδραση της όψης αυτής.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Χείρωνα

Την ίδια ημέρα έχουμε το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, μια όψη που χτυπά τα ζώδια κατευθείαν στο συναίσθημα, βελτιώνοντας πάρα πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά τους, τις συνθήκες αλλά και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συνυπάρχουν, δημιουργώντας ένα αρμονικό κλίμα και μια διάθεση επικοινωνίας που εξομαλύνει τις όποιες δυσαρμονίες ή δυσκολίες.

Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα επανασύνδεσης, ενώνοντας εκείνα τα πρόσωπα από το παρελθόν, που έχουν κάποιο λόγο να βρίσκονται ξανά μαζί!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία

Το εξάγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται την Κυριακή, είναι μια όψη που φέρνει τύχη και ευκαιρίες, από τις οποίες όλα τα ζώδια μπορούν να βγουν ιδιαίτερα κερδισμένα αρκεί να τις αξιοποιήσουν σωστά.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και κυρίως του 2ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου το τριήμερο αυτό έχουν πολλές δυνατότητες. Αφενός μπορούν να εκτονωθούν με πολύ ευχάριστο τρόπο, να βγουν έξω να διασκεδάσουν, να διευρύνουν τον κοινωνικό τους περίγυρο, να κάνουν νέες γνωριμίες, αλλά και να αποκαταστήσουν μια σχέση από το παρελθόν, αφού τις μέρες αυτές δημιουργείται ένα πιο αρμονικό κλίμα στην προσωπική τους ζωή. Αφετέρου, πολύ πιθανόν να υπάρξει έκτακτη τύχη, μέσα από την οποία μπορεί να ωφεληθούν στην επαγγελματική τους ζωή, αλλά και σε πάσης φύσεως επεκτάσεις, σχέδια ή ιδέες που επιθυμούν να υλοποιήσουν.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο για όλη τη νέα εβδομάδα (04 – 10/07)

Σε ζηλεύει; Δες πώς θα το χειριστείς ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς είναι το πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο; Οργάνωσέ το σωστά!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έλληνας ηθοποιός από τους αγαπημένους, κατακεραυνώνει Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη…Ποιος είναι;

Πασίγνωστη παρουσιάστρια πήγε καλεσμένη στην Τατιάνα και την έστησε στον τοίχο: «Μην κάνει συνέχεια την χαζή…»

Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του: «Το αιμάτωμα έδειξε ότι έχω…»

loading...