Το pattern μιας δολοφονίας

Η σειρά προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.40 αποκλειστικά από το κανάλι FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.

Το pattern μιας δολοφονίας

Mόδα, λάμψη, εξώφυλλα, top είδωλα, η ξανθιά Penelope Cruz και η επιστροφή του Ricky Martin, όλα αυτά σε μια σειρά που κεντρίζει το ενδιαφέρον από το πρώτο λεπτό, αφού στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Το «The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story» έχει όλα τα συστατικά της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής επιτυχίας και το αποδεικνύει περίτρανα με κάθε νέο επεισόδιο που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.40 αποκλειστικά από το κανάλι FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.

Αφηγείται τη ζωή του Gianni Versace, του διάσημου, λαμπερού και πολυαγαπημένου Ίταλού σχεδιαστή που δολοφονήθηκε από τον Andrew Cunanan το 1997. Η ιστορία του δολοφόνου, των κινήτρων του αλλά και τα ερωτηματικά γύρω από το χρονικό της αποτρόπαιας πράξης βρίσκονται στο επίκεντρο της πλοκής του έργου.

Στο ρόλο του Gianni Versace, o Edgar Ramirez, η Penelope Cruz ως Donatella Versace και ο Ricky Martin ως σύντροφος του Gianni, Antonio D’ Amico ξεδιπλώνουν με μαεστρία στην οθόνη την ιστορία της δολοφονίας που συγκλόνισε τη βιομηχανία της μόδας και χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως τη δεκαετία του ’90.

Την παραγωγή της σειράς, που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Maureen Orth «Vulgar Favors», υπογράφει ο πολυβραβευμένος Ryan Murphy.

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV, ενώ τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

www.fox-greece.gr

Copyrights: THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY © 2018 Fox and its related entities. All rights reserved.