Πεντικιούρ: Αυτά είναι τα 5 must χρώματα του καλοκαιριού για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Νέες τάσεις!

Πεντικιούρ: Αυτά είναι τα 5 must χρώματα του καλοκαιριού για εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Πώς θα αναδείξεις τα καινούργια σου σανδάλια ή τα αγαπημένα σου πέδιλα στις βόλτες στο νησί;

Με ένα εντυπωσιακό πεντικιούρ φυσικά! Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τις 5 πιο καυτές αποχρώσεις για να ομορφύνεις τα δάχτυλα των ποδιών σου και να εντυπωσιάσεις φέτος το καλοκαίρι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νύχια στα χρώματα του Αιγαίου! Η νέα τάση που φέρνει το καλοκαίρι... στα άκρα!

1. Αγαπημένο ροζ

Τι πιο girly και τι πιο αγαπημένο; Το ροζ είναι μια στάνταρ και σίγουρη επιλογή για κάθε μέρα του καλοκαιριού.Είναι φωτεινό, είναι διασκεδαστικό και φωτίζει υπέροχα στο νερό της πισίνας.

2. Σκούρο μωβ

Είναι γεγονός ότι το σκούρο μωβ δεν είναι σίγουρα η προφανής επιλογή για το καλοκαίρι.Για σας όμως που δυσκολεύεστε να μαυρίσετε είναι η ιδανική επιλογή! Η αντίθεση με το λευκό δέρμα των ποδιών δημιουργεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Δείτε ακόμη: Golden Rose: Το απόλυτο χρώμα μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι!

3. Γαλάζιο

Δεν το συνηθίζουν πολλές,όμως εσύ ετοιμάσου να κάνεις τη διαφορά! Το γαλάζιο είναι προφανώς μια άκρως καλοκαιρινή επιλογή και ταιριάζει εξαιρετικά με ένα total white λουκ για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Δείτε ακόμη: Ombre με φυσικό τρόπο! Η μυστική συνταγή που πετυχαίνει πάντα!

4. Η πάντα safe επιλογή του nude

Ασφαλές, ευκολοφόρετο και στυλάτο! Οι nude αποχρώσεις είναι τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο της μόδας στο μακιγιάζ και γιατί όχι, εφόσον ταιριάζει με τα πάντα και προσδίδει στυλ σε οποιαδήποτε εμφάνιση.

5. Κοραλί

Φωτεινό χρώμα που σίγουρα θα αναδείξει το μαύρισμά σας και θα τραβήξει τα βλέμματα στο πεντικιούρ σας! Μην διστάσετε να το συνδυάσετε με εξίσου έντονα χρώματα στα ρούχα και στα παπούτσια για μια εκθαμβωτική εμφάνιση!

Δείτε ακόμη: Ξεκούραστη & λαμπερή επιδερμίδα με λίγες κινήσεις!