Μυστικό ομορφιάς για πλούσια, δυνατά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια!

Μυστικό ομορφιάς για πλούσια, δυνατά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια!

Τα μαλλιά σου έχουν χάσει τον όγκο τους και δείχνουν άτονα χωρίς ίχνος ελαστικότητας;

Εάν κάτι τέτοιο σου ακούγεται γνώριμο δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, Orzene Collagen Boost, με βασικό συστατικό το κολλαγόνο. Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων της σειράς, χάρη στο πολύτιμο αυτό συστατικό, προσφέρει όγκο και ενδυνάμωση στα μαλλιά σου, ενώ από την πρώτη κιόλας χρήση θα τα δεις αναζωογονημένα με ακόμη πιο βελτιωμένη την ελαστικότητα, την αντοχή και τη λάμψης τους.

Η ολοκληρωμένη σειρά Collagen Boost αποτελείται από σαμπουάν, conditioner, μάσκα περιποίησης και κρέμα ενδυνάμωσης, που θα ενυδατώσουν και θα περιποιηθούν σε βάθος τα μαλλιά σου -από τη ρίζα έως τις άκρες- αφήνοντάς τα δυνατά με έξτρα όγκο και πυκνότητα.

Το σαμπουάν της σειράς θα καθαρίσει σε βάθος τα μαλλιά σου, ενώ παράλληλα θα αναζωογονήσει και θα ενδυναμώσει την τρίχα. H μαλακτική κρέμα της σειράς (conditioner) θα θρέψει και θα ενισχύσει την υγρασία της τρίχας, η οποία θα επανακτήσει άμεσα την ελαστικότητά της μέσα από μια λεία και απαλή υφή. Έτσι, τα μαλλιά σου θα δείχνουν ορατά επανορθωμένα και ακόμη πιο λαμπερά. Η πλούσια και συμπυκνωμένη σύνθεση της μάσκας, που είναι ιδανική για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, θα ενισχύσει τη δομή της τρίχας αυξάνοντας την αντοχή της, ενώ παράλληλα θα της χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε την πρωτοποριακή φόρμουλα της κρέμας ενδυνάμωσης, που συμπληρώνει ιδανικά την πρωτοποριακή αυτή σειρά. Η μοναδική της σύνθεση αλλά και η ανάλαφρη υφή της, που απλώνεται εύκολα στα μαλλιά σου, θα τονώσει την εσωτερική δομή της τρίχας βελτιώνοντας ορατά την όψη της. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου κυριολεκτικά θα μεταμορφωθούν αποκτώντας μια όμορφη και λαμπερή όψη!

Αυτά άλλωστε επιβεβαιώνουν και οι Brand Ambassadors του Orzene, Ευαγγελία Αραβανή και Βασίλης Μπουλούμπασης, οι οποίοι δηλώνουν φανατικοί της νέας σειράς!

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια την επιλέγει γιατί αποζητά το καλύτερο αποτέλεσμα για τα μαλλιά της, ενώ hair expert, γνωρίζει -καλύτερα από τον καθένα- πως με τα σωστά προϊόντα για τα μαλλιά μία γυναίκα μπορεί να νιώσει μοναδική γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Εάν λοιπόν και εσύ είσαι μια σύγχρονη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται εύκολα, γνωρίζει τι της ταιριάζει και επιζητά το καλύτερο η νέα σειρά Orzene Collagen Boost αποτελεί την ιδανική επιλογή!