Ανακαλύψτε τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου Ωκεανίδα, βασισμένη στην επιστήμη της θάλασσας!

Ανακαλύψτε τη  νέα σειρά περιποίησης προσώπου Ωκεανίδα, βασισμένη στην επιστήμη της θάλασσας!

Νιώθεις το δέρμα σου να σε τραβάει; Σου έχουμε το απόλυτο μυστικό ενυδάτωσης για νεανικό και υγειές δέρμα, προστατευμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση αλλά και το blue light και ακούει στο όνομα Ωκεανίδα!

Η Ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Fresh Line φέρνει όλα τα οφέλη της θάλασσας στο necessaire σου, μέσα από μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, με ενυδατική κρέμα προσώπου, κρέμα-τζελ ματιών και ορό ενυδάτωσης και προστασίας.

Μπορεί όλα αυτά να τα έχεις ξανακούσει, μα η σειρά Ωκεανίδα περιέχει μια πλούσια σύνθεση εμπλουτισμένη με το καινοτόμο σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου για βαθιά ενυδάτωση και ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού. Επιπλέον, το αναζωογονητικό θαλασσινό νερό και το εκχύλισμα από κοράλλι, ενισχύουν την υγεία και τη μικροχλωρίδα της επιδερμίδας.

Μετά από τον καθαρισμό του προσώπου και των ματιών, προτείνουμε την εφαρμογή της προστατευτικής κρέμα-τζελ ματιών εντατικής ενυδάτωσης της ευαίσθητης αυτής περιοχής, η οποία αναπληρώνει τα φυσικά λιπίδια και κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα. Το πατενταρισμένο δραστικό σύμπλεγμα από ρύζι και βιολογικό έλαιο σόγιας ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος ενάντια στους ρύπους και τους στρεσογόνους παράγοντες.

Ακολουθεί ο ορός προσώπου λεπτής υφής, ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος. Ένας αναζωογονητικός ορός, πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά και ενισχυμένος με το Blue Oleoactif, ένα κλινικά αποδεδειγμένο δραστικό συστατικό για προστασία από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες αλλά και από την περιβαλλοντική ρύπανση.

Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε με την ενυδατική κρέμα προσώπου, ενισχυμένη με φυσικά σάκχαρα για βαθιά 3D 12ωρη ενυδάτωση, με άκρως απαλή υφή. Το καινοτόμο σύμπλεγμα από φύκη, θαλασσινό νερό και πολυσακχαρίτες ενισχύει την μικροχλωρίδα του δέρματος και δίνει στο δέρμα νεότητα και ομοιογένεια!

Εμείς την δοκιμάσαμε. Εσύ;

Ανακάλυψέ τη σειρά Ωκεανίδα σε όλα τα σημεία πώλησης και στο e-shop της Fresh Line www.freshline.gr !