Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το nail trend της σεζόν - Το μανικιούρ της θα το ζηλέψεις και εσύ

Πρέπει να το δοκιμάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το nail trend της σεζόν - Το μανικιούρ της θα το ζηλέψεις και εσύ

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το απόλυτο nail trend της σεζόν. Το μανικιούρ της θα το ζηλέψεις σίγουρα και εσύ μόλις το δεις, αφού είναι θηλυκό αλλά και άκρως αισθησιακό, με ένα πολύ φωτεινό και ωραίο χρώμα για να δοκιμάσεις.

Η τραγουδίστρια προσέχει πολύ την εμφάνιση της, τόσο όσον αφορά τα ρούχα της, όσο όμως και τα νύχια της αλλά και το μακιγιάζ της. Για αυτό φροντίζει πάντα να είναι μέσα στις τάσεις και στην τελευταία λέξη της μόδας.

Αυτή την φορά η Ελένη Φουρέιρα, έκανε το απόλυτο nail trend διαλέγοντας για μανικιούρ, ένα έντονο κόκκινο χρώμα σε αμυγδαλωτό σχήμα. Το κόκκινο χρώμα είναι πάντα μέσα στην μόδα και δεν φεύγει ούτε χειμώνα, ούτε καλοκαίρι καθώς διαθέτει διάφορες αποχρώσεις.Μιας και μιλάμε για την Ελένη Φουρέιρα αν δεν έχεις δει την κουζίνα που έχει στο σπίτι της πρέπει να την δεις

Η ίδια σε story που ανέβασε στο Instagram φρόντισε να μας δείξει το μανικιούρ της και πραγματικά το ζηλέψαμε. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θέλει μακριά και όμορφα νύχια;

Αν είσαι και εσύ από αυτές που τα λατρεύουν δεν έχεις παρά να δεις τα νύχια της Ελένης Φουρέιρα και να πάρεις ιδέες.

Ελένη Φουρέιρα

Σε ποιες γυναίκες πάει το μανικιούρ που έκανε η Ελένη Φουρέιρα και είναι το απόλυτο nail trend

Το αμυγδαλωτό σχέδιο κάνει το χέρι να δείχνει πιο μακρύ και λεπτεπίλεπτο. Οπότε αν έχεις μικροκαμωμένα χεράκια και δαχτυλάκια, ένα όμορφο μανικιούρ σε αμυγδαλωτό σχήμα θα αναδείξει τέλεια τα δάχτυλα σου. Το μήκος θα πρέπει να το κρίνεις εσύ. Γιατί το σχήμα από μόνο του δίνει μάκρος, οπότε δε θέλεις να φαίνονται τα νύχια σου τρομαχτικά μακριά.

Βέβαια, ένα τόσο όμορφο σχήμα εννοείται πως ταιριάζει απόλυτα και στις γυναίκες με λεπτεπίλεπτα μακρυά δάχτυλα. Ξέρεις από αυτά που βλέπεις και λες πόσο τέλεια είναι και πως θα έπρεπε να ήταν μοντέλο για κοσμήματα αυτά τα δάχτυλα. Αν όμως έχει πολύ λεπτά δάχτυλα καλό θα ήταν να κάνεις ένα πιο τετράγωνο μανικιούρ γιατί μπορεί να φανούν υπερβολικά αδύνατα τα δάχτυλα σου.