Lifting χωρίς νυστέρι µε Ultherapy!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα μέθοδο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lifting χωρίς νυστέρι µε Ultherapy!

Το Ultherapy είναι η πρώτη και µοναδική συσκευή που φέρει έγκριση από το FDA των ΗΠΑ για µη χειρουργικό lifting προσώπου, µατιών, λαιµού και ντεκολτέ. Το µεγάλο µυστικό που κρύβεται πίσω από αυτή τη µέθοδο είναι ότι λειτουργεί φυσικά, αφού κινητοποιεί τον ίδιο µας τον οργανισµό να δράσει προς όφελος της νεανικότητάς µας. Η θεραπεία βασίζεται στη δύναµη του υπέρηχου, που ενεργοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στο βαθύτερο επίπεδο της επιδερµίδας, µε θεαµατικά αποτελέσµατα.

Λίγα λόγια για τη µέθοδο

Με την πάροδο του χρόνου η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης µειώνεται σταδιακά, ενώ σε µεγαλύτερες ηλικίες ο οργανισµός δεν συνθέτει πια νέο κολλαγόνο. Έτσι, το δέρµα γερνά, χάνει τη σφριγηλότητά του και γίνεται πιο χαλαρό. Τη λύση σε αυτό έρχεται να δώσει η τεχνολογία Ulthera, µε την οποία επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρµατος σε όλο το πρόσωπο καθώς και στα «δύσκολα» σηµεία, όπως είναι ο λαιµός, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Πώς λειτουργεί

Bασίζεται στη δράση της εστιασµένης διείσδυσης υπερηχητικών κυµάτων σε βάθος έως και 4,5 mm, δηλαδή στο βάθος που φτάνει ένα κλασικό facelift. Tα υπερηχητικά κύµατα ενεργοποιούν το γηρασµένο κολλαγόνο και θέτουν σε κίνηση τις φυσικές διεργασίες νεοκολλαγονογένεσης, εκ των έσω, αφήνοντας την εξωτερική επιφάνεια της επιδερµίδας ανέπαφη. Αυτό έχει ως αποτέλεσµα να επιτυγχάνεται ορατή σύσφιξη του δέρµατος, εστιάζοντας την ενέργεια µε ακρίβεια στα βαθύτερα στρώµατα του συνδετικού ιστού και των µυϊκών στοιβάδων, δηλαδή στη στοιβάδα εκείνη που θα «τέντωνε» και ο πλαστικός χειρουργός σε ένα κανονικό lifting.

Ultherapy

Άµεσα αποτελέσµατα

Με το Ultherapy επιτυγχάνεται ανόρθωση του προσώπου, του λαιµού, του ντεκολτέ και επιµέρους των χειλιών και των µατιών. Η µέθοδος µπορεί να εφαρµοστεί και για ανόρθωση των µπράτσων, της κοιλιάς, των γλουτών και των γονάτων. Τα αποτελέσµατα είναι ήδη κατά 20% εµφανή αµέσως µετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόµενους 2-3 µήνες, ενώ η πλήρης επανόρθωση επιτυγχάνεται µετά από 6 µήνες.

Χρόνος αποθεραπείας

Το Ultherapy είναι µονοθεραπεία, δηλαδή µία και µόνο θεραπεία αρκεί για το επιθυµητό αποτέλεσµα. Μετά τη θεραπεία, µπορεί να παρουσιαστεί ελαφρά ερυθρότητα ή οίδηµα, που υποχωρούν άµεσα. Πολύ βασικό είναι πως αµέσως µετά τη θεραπεία µπορείς να γυρίσεις κατευθείαν κανονικά στο πρόγραµµά σου.

Σε ποιες απευθύνεται

Ιδανική υποψήφια για την εφαρµογή της συγκεκριµένης µεθόδου είναι η γυναίκα που αρχίζει να βλέπει ή να νιώθει το δέρµα της χαλαρό (35-65 ετών). Για να γίνει η θεραπεία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ένα απόλυτα υγιές δέρµα.