Κάνε την επιδερμίδα σου να λάμψει με το γαλάκτωμα καθαρισμού της Benostan!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνε την επιδερμίδα σου να λάμψει με το γαλάκτωμα καθαρισμού της Benostan!

Ο σωστός καθημερινός καθαρισμός του προσώπου αποτελεί βασική προϋπόθεση για μια επιδερμίδα φωτεινή, χωρίς στίγματα. Το Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της benostan εισχωρεί στους φραγμένους από την καθημερινή ρύπανση πόρους, αφαιρώντας απαλά το μακιγιάζ και τα στοιχεία του περιβάλλοντος που επικάθονται στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παράλληλα θα αφήσει την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, αναζωογονημένη, γεμάτη λάμψη και ζωντάνια!

Να το προτιμήσεις γιατί…

Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα από θυμάρι, λεβάντα και φύλλα ελιάς. Η σύνθεσή του είναι χωρίς Parabens και είναι ιδανικό για κανονικές, ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

Κάνε τη σωστή εφαρμογή…

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε στεγνή επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ φροντίζοντας να αποφύγεις την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ξέπλυνε με άφθονο νερό ή αφαίρεσε με νωπό βαμβάκι και συνέχισε εφαρμόζοντας την τονωτική λοσιόν.

Follow us on:

Facebook: Benostan Health Products

Instagram: benostanhealthproducts

Παραγωγός BENOSTAN HEALTH PRODUCTS S.A.

Αποκλειστική Διάθεση για την Ελλάδα EUROTC ΑΕ, Μάκρης 5, 172 37, Υμηττός, Αττική, +30 210 76 22 706, www.benostangreece.gr, www.eurotc.gr, contact@eurotc.gr