Απέκτησα λευκότερα δόντια σε 1 μόλις μέρα με τη Sonicare της Philips!

Απέκτησα λευκότερα δόντια σε 1 μόλις μέρα με τη Sonicare της Philips!

Οι κακές συνήθειες πάντα... πληρώνονται! Τι εννοώ; Καφέδες και κόκκινο κρασάκι... έχουν αφήσει τα σημάδια τους στα δόντια μου και πλέον χαμογελώ με... φειδώ! Φυσικά καθόλου δεν μου αρέσει αυτό, οπότε, επειδή είμαι γελαστό κορίτσι από τη φύση μου, θέλω ένα λαμπερό χαμόγελο και δόντια υγιή και κατάλευκα. Με τη συμβατική μου οδοντόβουρτσα δεν μπορώ να το πετύχω, όχι τουλάχιστον στον βαθμό που επιθυμώ. Διαβάζοντας για τα πλεονεκτήματα μιας ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας έμαθα ότι ούτε ένας στους 10 ανθρώπους δεν βουρτσίζει σωστά τα δόντια του και κατάλαβα αμέσως γιατί είμαι κι εγώ μία από αυτούς.

οδοντόβουρτσα  Philips

Αποφασίζοντας, λοιπόν, να δοκιμάσω αυτό τον τρόπο βουρτσίσματος για να πετύχω το αποτέλεσμα που ήθελα, απόκτησα τη Sonicare της Philips με εφαρμογή Diamond Clean 9000 και έμεινα με το... στόμα ανοιχτό – όχι μόνο από θαυμασμό αλλά και για το σούπερ λευκό αποτέλεσμα που απέκτησα στα δόντια μου. Και μάλιστα, χωρίς καθόλου πίεση και χωρίς να τραυματίζει τα ούλα, καθώς διαθέτει 4 λειτουργίες με 3 επίπεδα έντασης, ανάλογα με τις ανάγκες μου. Κι αν νομίζετε πως “χαϊδεύει” εκτός από τα ούλα και την πλάκα, κάνετε μεγάλο λάθος, γιατί αυτή απομακρύνεται 10 φορές περισσότερο από ό,τι περιμένεις.

οδοντόβουρτσα Sonicare της Philips

Με κομψή και φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση με βοηθά να την χρησιμοποιώ περισσότερες φορές, ενώ μπορώ να την έχω μαζί μου όπου κι αν βρίσκομαι, αφού έχει εύκολη φόρτιση και στιγμιαία ενεργοποίηση και δεν με δυσκολεύει καθόλου στην χρήση της.

Sonicare της Philips Diamond Clean

Όσο για τις αντιαισθητικές κηλίδες στα δόντια που όσο κι αν τα τρίβεις δεν φεύγουν με τίποτα, η ηλεκτρική αυτή οδοντόβουρτσα έκανε το θαύμα της και απομάκρυνε 100% περισσότερες σε μόλις 3 μέρες. Μπορείς να κάνεις το πείραμα της... selfie, όπως έκανα κι εγώ και δεν πίστευα στα μάτια μου! Με την οδοντόβουρτσα Sonicare της Philips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύ εύκολα, να φορτίσεις και να ενεργοποιήσεις στιγμιαία, θα αποκτήσεις πιο λευκά δόντια από ποτέ και άμεσα βελτιωμένη στοματική υγεία οπότε δεν χρειάζονται πλέον άλλες δικαιολογίες!

Sonicare της Philips με εφαρμογή Diamond Clean 9000

Μάλιστα, η λειτουργία BrushSync θα επιλέξει την καλύτερη ρύθμιση για σένα, ενώ θα ξέρεις πάντα πότε πρέπει να αντικαταστήσεις τις κεφαλές βουρτσίσματος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εμπιστευτείς την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sonicare της Philips και να απολαύσεις την εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος που προσφέρει. Θέλεις κι άλλα;