Μοναδική εμπειρία περιποίησης για λαμπερά μαλλιά & σφριγηλό κορμί από τη Benostan!

Μοναδική εμπειρία περιποίησης για λαμπερά μαλλιά & σφριγηλό κορμί από τη Benostan!

Ακόμη και εάν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί - σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο - φρόντισε να «ξεκλέψεις» λίγο από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου για να επενδύσεις στην προσωπική περιποίηση.

Ξεκίνα λοιπόν από τα μαλλιά χρησιμοποιώντας για το λούσιμο ένα απαλό σαμπουάν για συχνή χρήση, όπως αυτό της Benostan. Με αγνή σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα και δυναμωτικά στοιχεία όπως: το χαμομήλι και το εκχύλισμα από λάδι ελιάς, το συγκεκριμένο σαμπουάν είναι ιδανικό για λεπτά, αδύναμα μαλλιά που σπάνε εύκολα με έλλειψη όγκου και ελαστικότητας.

Γιατί ξεχωρίζει...

Το χαμομήλι της ευεργετικής του σύνθεσης καταπραϋνει το ερεθισμένο δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ η φυτική προβιταμίνη Β5 και οι βιταμίνες Α, C, E, K & σύμπλεγμα Β, ενδυναμώνουν και θρέφουν τα μαλλιά. Επιπλέον, το εκχύλισμα από λάδι ελιάς περιποιείται ακόμα και τα πιο λεπτά και εύθραυστα μαλλιά. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι:

  • Είναι κατάλληλο για παιδιά.
  • Ιδανικό για καθημερινή χρήση.
  • Δεν περιέχει parabens.

Εάν πάλι έχεις λιπαρά μαλλιά, που λαδώνουν με το παραμικρό, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το σαμπουάν κατά της λιπαρότητας της Benostan με τσουκνίδα & φασκόμηλο.

Τα πολύτιμα συστατικά του (τσουκνίδα & φασκόμηλο) επιβραδύνουν και ρυθμίζουν την έκκριση υπερβολικού σμήγματος στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ η λεβάντα και το λάδι ελιάς της σύνθεσης απαλαίνουν τα μαλλιά και αποκαθιστούν τη φυσική τους λάμψη. Συγκεκριμένα, η αποτελεσματική του δράση:

  • Καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει, καταπραϋνει από τη φαγούρα, ενώ σταδιακά εξισορροπεί σε φυσιολογικά επίπεδα τον κύκλο υπερβολικής έκκρισης της λιπαρότητας και κατ'επέκταση και ανάγκης για συχνό λούσιμο.
  • Χαρίζει ανάλαφρα και στιλπνά μαλλιά με όγκο.
  • Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

How to

Άπλωσε το σαμπουάν για συχνή χρήση ή εκείνο κατά της λιπαρότητας-ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου- σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας αφρό. Στη συνέχεια άφησέ το να ενεργήσει για 1 λεπτό και μετά ξέβγαλε με άφθονο νερό. Επανάλαβε αν χρειάζεται. Και τα δυο σαμπουάν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αφρόλουτρα για το σώμα.

Ιεροτελεστία περιποίησης για σφικτό σώμα

Αφού απολαύσεις ένα χαλαρωτικό ντους στο τέλος της ημέρας ή και το πρωί, ανάλογα με το τι τύπος είσαι, χάρισε στην επιδερμίδα σου μια μοναδική εμπειρία φροντίδας που θα σου προσφέρει το συσφικτικό γαλάκτωμα σώματος της Benostan. Σκούπισε λοιπόν απαλά το σώμα σου με μια βαμβακερή πετσέτα και μετά άπλωσε το γαλάκτωμα στο δέρμα σου με ανοδικές κινήσεις.

Η πολύτιμη σύνθεσή του από φυτικά εκχυλίσματα όπως: υπέρικο, δυόσμο, λάδι, φύλλα ελιάς και βιταμίνες θα ενυδατώσει σε βάθος το σώμα σου χαρίζοντάς του άμεσα τόνωση και σύσφιξη. Ακόμη, θα βοηθήσει το δέρμα σου να διατηρήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά σου. Σημείωσε ότι είναι ιδανικό για χρήση μετά από αυξομειώσεις βάρους.

Τα προϊόντα Benostan θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο www.benostangreece.gr (Facebook: Benostan Health Products, Instagram: benostanhealthproducts)