60s is back: Μαλλιά και μακιγιάζ σαν της Φαίη Σκορδά - Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Τόλμησε το και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @fayskorda
Instagram - @fayskorda

Mε πηγή έµπνευσης την θρυλική δεκαετία του 1960 η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά πρόσφατα υιοθέτησε ένα µοναδικό beauty look, τονίζοντας τα βλέφαρα µε µία λεπτή γραµµή eyeliner, ενώ για τα χείλη της προτίµησε ένα µατ κραγιόν σε ροζ απόχρωση. Όσο για το χτένισµά της, µάζεψε τα µαλλιά της σε ένα σικάτο χαµηλό σινιόν, που ολοκλήρωσε το beauty look της. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ.

Φαίη Σκορδά

HOW TO

Eφάρµοσε σε καλοφροντισµένη επιδερµίδα µια µικρή ποσότητα από ένα ανάλαφρο υγρό make up, που θα σου χαρίσει ήπια κάλυψη µέσα από ένα φυσικό αποτέλεσµα. Στη συνέχεια περίγραψε τα πάνω βλέφαρα µε µια λεπτή γραµµή από ένα µαύρο eyeliner και συµπλήρωσε το µακιγιάζ στα µάτια µε µια µπεζ σκια και µερικές στρώσεις µαύρης µάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Για να δώσεις µια όψη υγείας στο πρόσωπό σου, άπλωσε προσεκτικά στο κέντρο των ζυγωµατικών µια ιδέα από ένα ρουζ σε natural τόνο, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα µατ κραγιόν σε απαλή ροζ απόχρωση. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο hairlook σου, µάζεψε προσεκτικά τα µαλλιά σου πίσω χαµηλά στον αυχένα, αφήνοντας τις µπροστινές τούφες να πέφτουν µπροστά και στερέωσέ τα καλά µε ένα λαστιχάκι. Για τέλειο κράτηµα, ψέκασε µε ένα δυνατό σπρέι.

TIP

Εφοδιάσου µε ένα ειδικό σαµπουάν για ξανθά µαλλιά, που εξουδετερώνει τους κίτρινους τόνους. Με αυτό τον τρόπο θα διατηρήσεις το χρώµα τους αναλλοίωτο µέχρι την επόµενη φορά που θα τα βάψεις.